Superonline Yalın internet almak istiyorum.
1. TTNET altyapısını kullanıyor değil mi bunlar? Hız kesinti vs. durumları nedir? TTNET'te sıkıntı yoktu, aynı mı olur?
2. Bayiye gitmeden başvuru işlemlerini halledebiliyor muyuz ve ne zaman aktif olur başvurduktan sonra?

Adsl de aynı altyapı ama fiber altyapıları farklı


Fiber kullanmayacağım için sıkıntı yok.


Superonline Yalın ADSL kullanıcısıyım. Sanırım bir yılımız dolmak üzeredir. Hemen hemen her gece özellikle saat 02.00'den sonra en az 5, en çok 30 dakikalık kesintiler haricinde ayrıca bir sıkıntımız olmadı. Müşteri temsilcileri şimdiye dek ihtiyaç duyduğumuz tüm sorularımızı çözdü. Tavsiye eder miyim, evet, ancak şu satırlardan sonra sizin karar vermeniz daha doğru olur.


@cok sey hakkinda az sey bilen adam,
peki başvuru olayı nasıl, bayiiye gitmek mi gerekiyor yoksa telefonda halledebiliyor muyuz?


ttnetten daha hızlı. şöyle ki, bunları arayıp 8mbit lan benimki niye 6 görüyorum diyince 7,5-8e arttırıyorlar. ttnettekiler "bu kadar verebiliyoruz beyefendi, santrale uzak :(" cart curt diyip kapatıyorlar.
modem de alacaksan bayiye gitmeden olmuyor galiba. kuruluma gelirler diye beklersen çok bekliyorsun. gelmiyorlar. her şubede de modem yok. kanyona kadar gidip, modemi alıp, kendim kurdum.


@umutsuz adam, biz telefonla başvuru yapmıştık. İki güne kuryeyle eve gelip evrak imzalatmışlardı. Bayiye gitmenize gerek yok yani...


@kta,
modem önemli değil, kurulum dediğiniz şey modemi kurmaksa ona gerek yok. Zaten ttnet'ten kalan kablolar filan var, modem de var.
bir de başvurduktan sonra hemen aktif oluyor mu internet?


Telefon varsa kapattırmayın. Onu da superonline a taşıyınca 60 tl internet 50 ye düşüyor. Telefonu da kullanırsan ödüyorsun.


@orhan tv,
eski hat benim adıma değildi ve sahibi burada değil. devir işlemi için de ikimizin bayiiye gitmesi gerekiyormuş. mecbur kapattırdım yani. önemli değil o kadarı.
