[q]
(4) 

Fb Maccabi

etki #930790
iki gün önce de çeyrek final Maçları Yaptılar, rövanş İsrail'de olması gerekmiyor mu?
Toplam kaç maç Yapılıyor?
3 yapan kazanıyo voleyboldaki gibi diye duydum eğer öyleyse ilk 2 maç istanbulda fener alırsa 2-0 önde başlıyo bir de İsrail de kazanırsa 3-0 finish..... Fb ye avantaj olmuyor mu bu durum?


 

Fenerbahçe grup ikincisi olduğu için bu avantaja sahip zaten. Grup birinci ve ikincileri bu iç saha avantajına sahipler. 3 maç kazanan tur atliyor, fakat deplasmanda maç kazanan takim saha avantajini eline alabiliyor. Seri 2-2ye gelirse son maç İstanbulda. ilk iki maç istanbul gerek kalirsa sonraki iki maç Tel-Avivde.

dostumturkdemissinamabukizzenci

Tabi daha adil olan serinin min 7 mac uzerinden oynanmasi olurdu. 5 kisa.

brad pitt

5 normal. sezonu zaten uzun. 3 maci kazanmak yeterli bir olcu. 1 degil 2 degil 3.

baldur2

play-off'larda normal sezonu daha üst sırada bitiren takım saha avantajına sahip olur. zaten normal sezonun diğer türlü çekici hale gelmesinin imkanı yok. fenerbahçe ikinci, maccabi üçüncü bitirmişti. 2-2-1 şeklinde o yüzden maçlar. fenerbahçe tabii ki son maça kalırsa evinde oynayacağı için avantajlı ama kendi seyircin önünde de pis bir baskı oluyor burada. evinde bir maçı kaybettiğin an saha avantajını kaptırmış oluyorsun. yani istanbul'da seri 1-1'e gelirse, maccabi'de 2 maçı kaybedip elenirsin.

der meister
1

mobil görünümden çık