merhaba, ankara'da çukurambar, emek, bahçelievler, balgat taraflarında 1+1 eşyalı kiralık ev aranıyor. sahibinden.com'da arattım fakat sadece tek bir ev görünüyor. bu semtler dışında çalışma bakanlığına ulaşımın kolay olduğu tavsiye edebileceğiniz başka hangi semtler var?




 

1+1'ler Eryaman ve Çankaya tarafında daha çok. Çankaya'dakiler baya tuzlu, Eryaman'da uygun bulabilirsin. Bakanlığa yakın değil ama servis falan varsa çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü bahsettiğin semtlerde evler pahalı.

osurdum

Eryaman'da bulursun aradığın evi, tabii Eryaman'da yaşanır mı ? Asla, bence Eryaman'ı aklından bile geçirme.

elikası

çok yakın bir arkadaşım işe başlayacak önümüzdeki ay. eryamanda güvenlik açısından muhit nasıldır?

mvpdirk

Ben senelerdir Eryaman'da oturuyorum, öyle oturulmayacak bir yer olduğunu da düşünmüyorum. Nezih bir yerdir, yeni evler/siteler de var, güvenlikle ilgili sorun da duymadım. Fiyatlar da uygundur.

Ama tekrar ediyorum, Eryaman bakanlığa ve merkeze uzak bir semt(uygun olma sebebi bu). Servis imkanı varsa tercih edilebilir, onun dışında uzak kalabilir.

osurdum

tüm cevaplar için çok teşekkürler. şimdi servis olayını araştıracağız, eryaman fikri fena gelmedi eğer ulaşımı da rahat olursa düşünülebilir. duruma göre eryamanlılarla tekrardan iletişime geçebilirim :)

mvpdirk
1

mobil görünümden çık