seçenekler üçe çıktı. istanbul bilişim, abd ya da n11'den kindle türkiye. hangisinden aldınız, memnuniyet durumunuz ne oldu? şimdi konuştuğum arkadaş sorun olması durumunda istanbul bilişim'in pek de iyi bir seçenek olmayacağını söylüyor. abd ile aşağı yukarı 50 lira fark var. abd'den alındığında 120 usd üzerine binen herhangi bir vergi var mı? eğer bu yolu seçersem oradaki tanıdıklar getirecek aleti.

şimdi n11'e baktım. o da 390 istiyor. fark daha da açılıyor (80 lira)

bunun haricinde adaptör alma gereği duydunuz mu? kılıfı çin sitelerinden mi hallettiniz?

teşekkür ederim.

 

Istanbul bilisimden aldim. Moko marka kilif da var orda. Kilif gayet kaliteli. Kilifla beraber cihazin satisi vardi sanirim o uygun fiyata geliyor.

rayde

Bizzat yanlarında getirirlerse vergi falan yok ABD'den alsınlar.

i was made for you

hizlial.com da satıyordu, fiyatı nedir bilmiyorum ama oraya da göz atabilirsiniz.

bir fincan kahve ile film izlemek

adaptöre falan gerek yok. çok kullanırsan ayda bir şarj edeceksin zaten. Ben gg'de abd fiyatından %10 fazlaya satan bir çocuktan almıştım. Çok fark etmez nereden aldığın.

cihazı görmeden de kılıf alma bence. Kılıfsız kullanmak isteyebilirsin, kuvvetle muhtemel beğenmeyeceğin bir şeye görmeden para veirp kendini kısıtlama. Ebay'den güzel bir şey beğenir alırsın sonradan eğer ihtiyaç duyarsan.

rygard

Amerikadan getiren bi sozlukcuden aldim. (Paperwhite)

Kabi gittim yazicioglundan aldim deneyerek.
Sarji cok uzun gidiyor.

Ucun besin cok hesabini yapma, her turlu paranin hakkini verecek.

la traviata

Ben amazon'dan almıştım paperwhite ama Avrupa'ya getirttikleri için alabildim. Adaptörle değil USB kablosuyla şarj ediyorum, bir ay falan gidiyo. Kılıfını da annem dikti eheh. Müthiş bi icat, bi an önce kavuş derim.

grv
1

mobil görünümden çık