[q]
(3) 

Sedat Peker

etki #926231
kendisine sorsan ben kimseden korkmam Allah tan başka kımsem yok diyo ama bu tarife uyan yüz bin adam var ama Sedat Peker bir tane? Kim bu adam da Gençliğinde bile bu kadar ünlü ve güçlüymüş babası mı mafya yoksa devlet adamı mı, arkasında kim var yani? Klasik sıfırdan başladım mavrası atıyo.




 

ee sıfırdan başladıysa sen de mi başlayacaksın? rekabet sorusu mu bu?

mrvengeance

Bazilari lider dogar. Sedat peker daha 30 olmadan kendi cevresinde bu sekilde secilmis. Daha sonra 3-5 ses getiren vukuatla da bu durumu pekistirmis.

istege bagli sigortasiz

olayları tek pencereden yakalayamazsın. zaman-mekan olarak içinde bulunduğu ortamda kontgerilla abileri vardı, terör bilinçli olarak çoşturulurken çiller asker ve polislere enteresan yetki verdiği bir dönemde gelişimini sağladı. sadece peker değil, doğuda birçok aşiretde bu sayede güçlendi. korucu sistemi v.s gelişti sonraları da oradan kalan bilgi ve belgelerle de devam ettiler. yani, polisin koruduğu basit bir tetikçi olarak yaklaşma olaya. büyük bir ailenin kolladığı bir isim ama ailenin kim olduğu halen bilinmiyor. o dönemlerde hükümet bu kadar güçlü değil, 2 milletvekili yer değiştirince zorunlu seçime gidilirken büyüyor bunlar.

mete kudur
1

mobil görünümden çık