Bu telefonlarla ilgili çok fazla soru sordum, her seferinde de ne yapsam diye tereddüt ettim, süreç baştan başladı :) ama artık elimdeki telefonu ya değiştireceğim ya da sinir hastası olacağım. Değiştirmeye karar verdim.

Şimdi ise teknoloji gurusu, Sony meraklısı arkadaşlarımızdan güzel bir değerlendirme bekliyorum. Xperia Z2 veya Z3 almak niyetindeyim. Fiyat farkından dolayı ilk tercihim Z2 olacak. Ancak sormak istedim: Z3 ile tüm teknik alanlardaki farkları nelerdir? Aradaki farka değer mi değmez mi, telefon kaç seneye sıkıntı çıkartmaya başlar? Bir de iki modelin de kronik sorunlarıyla ilgili ne söylemek istersiniz?


 

Z3 biraz daha şık ve yeni, hepsi bu. Bence aradaki fiyat farkını hak eden bir artısı yok. Zaten şu an herkes Z2 alıyor, www.akakce.com görüldüğü üzere. :) Z4 çıkınca Z3 ucuzlayacak, bu sefer de onu alacak millet. Ben ZR kullanıcısıyım, telefonumu çok seviyorum. Arka kapağı çıkabilen ve su geçirmeyen birkaç telefondan biri.

yirmisantim

kağıt üzerinde bakarsak z2 alsan z3 u aramazsin gibi duruyor. donanimsal olarak pek fark yok. ama z3 un daha stabil çalıştığını duydum. 2-3 ay önce z2 yi incelediğimde z2 nin ufak tefek problemleri olduğunu okudum. ama güncellemelerle ve yeni seri üretimde bu problemler hallolmustur belki. arada 300 - 400, bazı yerlerde 500 tl gibi bir fiyat farkı olduğundan z2 ye teknoseyir, shiftdelete.net gibi sitelerin inceleme videosundan bir bak bakalım. ve son olarakta donanimhaberde z2 kullanicilari kulübünu oku ve eksisözlükteki z2 başlığına bak.

eger kullanicilardan bazı sorunların giderildigine dair yorumlar okursan ve genel olarak inceleme videolari kafana yatarsa z2 al.

düzgün çalışan bir z2 z3 ü aratmaz. sende z2 var, arkadasinda da z3 varsa z3 ü gördükten sonra keske bunu alsaydım demezsin, ozenmezsin z3 e. ama dediğim gibi düzgün çalışıyorsa. bunu öğrenmek için de dediğim siteleri incele. z3 ün stabil çalıştığını kullananlardan duydum.

Neill

6 aylık z2 kullanıcısıyım, ofis arkadaşım çıktığından itibaren z3 kullanıyor. ikisiyle de baya haşır neşirim anlayacağın. kaç para fark var güncel halde bilmiyorum ama neredeyse hiç bir fark yok, garanti edebilirim. ha 100-150 lira fark varsa ver sonuçta yeni model de, bundan daha üstü bi fark varsa z2 patlat gitsin. canavar gibi telefon zaten, alıpta bu ne amk diye memnun kalmayan olacağını sanmıyorum.

bu arada neymiş lan kronik sorunu? 6 aydır sorun olacak bi sorun bulamadım ben. merak ettim şimdi.

syozkn
1

mobil görünümden çık