merhaba, sevdiğim bütün müzikleri itunes'dan alıp iphone'da dinliyorum. ekte görüntüsü de var. gayet memnunum. müziğe para vermekten çekinmediğim için merak ediyorum. spotify tam olarak nedir, benim gibi en fazla 100-200 şarkı dinleyip, her yıl 40-50 tane şarkı alan biri için bir artısı olur mu? bi de dinlemek için internet şart mı, en önemlisi o.




 

dinlediğiniz müziklere benzer müzikler keşfetmek yada sevdiğiniz tarzda playlist hazırlayan insanları dinlemek için çok iyi bir alternatif.
ilk dinleme için internet gerekiyor ama telefona indirip sonra offline dinleyebiliyorsunuz.

angelofdeath

spotify her eve herkese lazım bence, kullanım tarzı farketmeksizin. bilgisayarına kurduğun ya da telefonuna indirdiğin herhangi bir programdan farksız, indirip kuruyorsun ve kallavi bir külliyat elinin altında oluyor. internet şart, sonuçta streaming denen servis internet üzerinden işliyor.

bir indirip dene, pişman olmayacağına eminim ama beğenmezsen de kullanmama gibi bir seçenek her zaman elinin altında mevcut nasıl olsa.

hoppadanak

ayda kaç para veriyorsun itunes'dan aldığın albümlere? spotify'da ne kadar dinlersen dinle 10 lira aylık abonelik ücreti ödüyorsun. ayrıca şarkılarını offline olarak da dinleyebiliyorsun. indirip dene kısmında 1 aylık sanırım premium deneme süresi oluyor, öyle deneyebilirsin.

hellojack
1

mobil görünümden çık