selamlar,

bir bluetooth kulaklığınız var diyelim, stereo olanlarından, müzik dinlemek için kullanıyorsunuz. aynı zamanda da telefonunuzla eşlenik ve çağrıları da karşılıyorsunuz. çok işinizi görüyor, bir süre sonra artık o kadar alışıyorsunuz ki eliniz kulağınız oluyor. misal aşağıdaki örneği inceleyelim, tipine bir bakalım.
images.hepsiburada.net

kablosu yok, bişeyi yok. kafaüstüne oturuyor alt tarafı. hafif de yapıyorlar bu meretleri uzun süre kullanılabilsin diye...

bu kulağınızdayken çalınmasından korkmaz mısınız? sokakta biri koşarak kapsa gitse kafanızdan, müziğin kesilmesiyle yaşadığınız şaşkınlığı bir an önce üstünüzden atabilip elemanın peşinden koşabilir misiniz? ya da naparsınız? olur mu böyle olaylar? böyle bişey yaşamış olan var mı aramızda?

çok merak ettim valla.

 

Koşarkene skerler diye korkmuyosan kulaklık için hiç korkma. İlki dah yüksek ihtimal güzel ülkemizde.

Tears of Devil

Telefonu da konuşurken elinden kapabilirler, ki sımsıkı tutmuyoruz sonuçta. Kulaklığımı kaptılar diyelim,arkasından koşmam. Adamlar profesyonel, "pıçak" filan çeker mazallah.

Ki telefonumu kapkaç olmadan direkt ellerine vermişliğim var benim :) Yıllar evvel Taksim Elmadağ'da bir grup tinerci çocuk etrafımı sardı, abla telefonu ver dediler. Verdim valla. O an yapılacak en doğru şeydi bence.

old possum
1

mobil görünümden çık