Eskişehirde bugün 15 saat dolanmamıza rağmen adam akıllı kafamıza yatan bir yer bulamadık biraz da yanlış yere baktık galiba. Şimdi eskibağlar iletişim fakültesi için ideal sanki bir de migros tarafları var oralar da muhit olarak hoş gözüküyor. Neresidir bu işin zirvesi ben şurda oturuyorum dendi mi aaaa ne güzel denen yer neresidir?
Not:pipim var erkeğim ben



 

eylül gibi bende arama kurtarma çalışmalarına başlayacagım o yuzden çarşıya 10 15 dkka mesafede gayet hoş 2+1 / 1+1 ler ne kadardı gözünüze çarpan...sebebleneyim dedim...?

your majesty

bende çarşıda olsun gidip gelirim dedim başta adalarda yarı eşyalı hala elektrik filan bağlanmamış eve 425 dediler.baktık bu işin piyasası bağlar mı ne orası oralara da iftar vakti gittiğimiz için bir yer sorabildik 380 dendi...

sarper361

vişnelik en iyi muhitlerden biridir eskişehir'de. eğer okuyorsan okuluna ulaşım şartlarına göre seçmeni öneririm ama.

orion ares

en ideal yer neresi yani sttr et muhiti yakın olsun mu nedir durum atmosfer nasıl eskişehirde?

sarper361

bağlar en uygunu. hem merkeze hem esparka hem de üniversiteye yakın. ama kiralar pahalı. 1+1 ve 3+1'ler arasında taş çatlasın 150 lira oynuyor. maddi durumun iyiyse 1+1 tutmanı tavsiye ederim fakat bir süre sonra sen de göreceksin ki çok güzel 3+1 evler var 450-500 tl'ye. ben yenibağlarda 450 liraya oturuyorum. gayet de mutluyum. vişnelik ebesinin şeyi oluyor. osmangazi'de okumayacaksan kasar.

uckac

ebesinin şeyi derken nereye göre ebesinin şeyi...anadolu üni ye mi , merkeze mi?merkeze 10 dkka mesafesinde ...bebek gibi 1+1 1+2 ler ne kadardır ...yenibagları anladık hoş bir yer de götüm kadar yerler 450 den baslıyor ..götüm dışında sokmam gereken bir sürü şey var benim...bi el atıverseniz..

your majesty

migros tarafları var demişsin de hangi migros?

öncelikle kaç kişi kalacaksın, nasıl bir yer istiyorsun onları da söyleseydin daha rahat yazardık ama genel olarak bir şeyler yazayım ben de:

1+1 gibi küçük evler bakıyorsan yeni bağlar, eczacılık fakültesi ve osmangazi üniversitesi yakınları olur. anadolu üniversitesi'nde olduğuna göre 3. şıkkı direk eliyorum. bu tür 1+1 ev piyasası son zamanlarda başladığı için evler güzeldir, binalar yenidir. genelde 1 ya da 2 kişilik öğrenci odaklıdır.

eczacılık fakültesi çıkışının arasından girip biraz ilerlediğinde güzel evler var. merkeze biraz uzak kaldığı için (eczacılık kapısından yürüyerek 20-25 dakika, tramvayla 7-8 dakika) yeni bağlar'a göre ucuzdur. okula yakın olduğu için tercih edilebilir.

bu tip küçük daireler için yeni bağlar tarafı en ideali ama hem okula hem merkeze yakın olması fiyatları artırıyor tabi. bunlar dışında 1+1 tipi küçük dairelerin yaygın olduğu belli yerler pek yok, ara sokakları ve emlakçıları gezmek lazım biraz.

1+1'lerin avantajı çoğunun yeni bina olması, apartman da muhtemelen öğrenci ağırlıklı olur.

3+1 falan bakıyorsan yine eczacılık tarafları ve bağlar tarafları olabilir. vişnelik ve akarbaşı'nı da tavsiye ederim eğer okul için biraz otobüse binerim dersen. yaklaşık 10 dakikada bir anadolu üniversitesi'ne otobüs bulabilirsin. yol yarım saatten az sürer. çarşıya yakın olarak bulabileceğin güzel yerlerdendir ama buralarda binalar 1+1'lere göre genelde baya eski. bina eski olmasına rağmen bazı evlerin içi yenilenmiş olabiliyor tabi.

edit: siyah yazılı yerler tramvay durakları oluyor. entry'de bahsettiğim yerler mor alanlar.
img199.imageshack.us
(tickleri unutmayalım emeğe saygı :p)

sanal uyku

eczacılık kapısının oralardan ev tutma.
bağlar iyidir ortam iyidir.%90 öğrencidir.bir çok yeni bina vardır.
sakarya caddesi,cengiz topel,kızılcıklı,doktorlar,adalarda uyar anadoluda okuyorsan. ancak stadyumdan sonrasını pek tavsiye etmem. çok zorlanırsın karda kışta evden çıkasın gelmez.
kısacası bence okul ile haller arasında (ara sokaklara da girerek) kendine göre bir ev tutman. yok illa çarşı diyorsan stadyumu geçme!! vişnelik-hasan polatkan-osmangazi ters kalır sana pişman olursun.

magacgozgu

Ev aradığını duydum. Sana uyabileceğini düşündüğüm bir ev var. Eskibağlar civarında sıhhiye göbeğine yakın. Adresi tunalı mah, nova sk,No:9 kat:3 daire:5 Ev kombili, doğu cephe, 1+1 ama 2 kişi kalınabilir odalar birbirinden bağımsız, mutfağı baya geniş oturma odası gibi kullanılabilir,dolaplar yeni yapılı laminat, taşınan kişi ilk oturacak 1 yıllık yeni bina. banyo ve tuvalet birlikte dediğim gibi yeni yapılı onlarda, yerler falan yapılı laminant parke, kartonpiyerli duvarlar, çelik kapılı yani güvenli de sonra öğrenciye de kiralanıyor. Kirası 350TL ama sen iyi bakarım eve zarar gelmez dersen belki indirim olur konuşursun. Depozitosu 500TL Ben eskişehir de olsam mutlaka tutardım. Umarım olur bende ankarada ev arıyorum darısıda başıma artık :)
İrtibat telefonu:05054548425

fevriye
1

mobil görünümden çık