
Yemek veya meze hazırlamak, Alkol, dizi izlemek, kalabalılari izlemek , kalabalık içinde dolaşmak, bisiklete binmek


Çok zenginmişim, çok param varmış gibi hayal ederim kendimi. Beni yalnız bırakan insanların şereflerini satın alacak güçte hayal ederim bazen.
Fiziksel aktivite olarak da spora gider bol bol koşarım. Film seyreder, dizi takip eder, yeni yabancı diller öğrenmeye çalışırım. Elime geçen her fırsattan bir şeyler kapmaya çalışırım. Ara sıra da ana avrat düz kayarım canım sıkılınca. Relax.


yalnızlığı severek.


yanlız değil yalnız öncelikle.
unutamıyorum onunla yaşıyorum


Basliktaki de, soruda ki de hatali yazilmis.
Cevap: Yalnizliktan degil de, hayatindaki bosluktan dolayi sikinti yasar insanlar. Gezip tozup eglenirsen yalniz olup olmadigini farketmiyorsun bile.


''gezip tozup eğlenmek''için ortam bulmakla baslayabilirsin. baska türlü olmaz, yalnızlık doğal ve sağlıklı bir şey değil, insan sosyal bir varlık.
