Oldum olası erken yatar erken kalkarım, kafam en çok sabahları çalışır ama son zamanlarda akşam 9 gibi sızmaya başladım, bu kadarı artık bana bile fazla, bu kadar erken uyuyunca haliyle sabah çok erken kalkıyorum, son bir aydır falan 5e 20 kala uyanıyorum fiks olarak,

Bu sabah, gece de diyebiliriz artık 4'te uyandım. Bu kadar erken kalkınca haliyle gece de yani akşam erken uykum geliyor, bir kaç defa değiştirmeye çalıştım durumu ama bi iki güne yine erken uyuma erken kalkma moduna dönüyorum. Sabah 5e doğru uyanmaya alışmıştım ama 4 de fazla geldi, acaba ilkel bünyem saatlerin ileri alınmasına mı hazırlık yapıyor, önceden 21 mart civarı ileri alınırdı diye hatırlıyorum.

Saatlerin abukluğu dışında yaşadığım bir sorun yok, ekstra bir yorgunluk vs gibi. Bu durum bir çeşit uyku problemi midir, yoksa benim yeni dengem artık bu diyerek normal mi karşılamalıyım?

 

Geçer geçer iki hafta her gece çık dışarı bak nasıl değişiyor

indescribable

ben de hala uyumaya calısıyom ama uyuyamadım

new day new life

mevsim değişikliğine bağlı olarak ve metabolizma hızınıza bağlı olarak uyku dengeniz değişiklik gösterebilir. kan değerlerinizdeki değişiklikler, mineral ve vitamin dengenizdeki değişiklikler de halsizlik yapabilir. vitamin takviyesi deneyebilirsiniz sızıp kalmamanız için.

sublimlesemeyennaftalin
1

mobil görünümden çık