malum kitap fiyatları pahalı, internette yüzde 25 indirim oluyor genelde, sahaflar internet fiyatından maks %10 daha ucuz olabiliyor ama istanbulu ele alırsak ucuz diyebileceğim sahaf-nadirkitap.com u biliyorum- yok gibi abuk sabuk fiyatlandırma kriterleri var, hatta piyasa fiyatından yukarı dahi bulabileceğiniz kitaplar var -ilk baskı ve imzalı değil- neyse işte acaba kitap deposu vs. daha ucuz kitaplar alabileceğim bir mecra var mı?

direk sahibinden almak dışında yok benim bildiğim kadarıyla. siteleri ara ara kontrol edip indirim bekleyebilirsin. mesela şuan can yayınları idefix'te ekstra indirimde diğer sitelerle kıyaslayınca kitap başına 50 kuruş 1 lira falan daha ucuz oluyor. ondan da ucuz bulunmuyor zaten. bitpazarına falan gitmen lazım ki ordaki satıcılar da kafasına göre fiyat veriyor.


cağaloğlu taraflarında kitapların kendi yerleri oluyor.her kitap evinin kendi yeri var.bir de ana kitap evi var s.ahmet ve taksim de ben orayı seviyorum.tabi indirimler genelde %25-30 falan.mesela iletişim hasarlı kitaplar %50'ye var.
2. el olarak ben de bilmiyorum nadiren istedğim fiyatlara buluyorum aslıhan da falan.ama rastgele kitap alırsan falan ucuza bulunuyor sahaflarda.ama mesala ince memed'i sormuştum aslıhan'da, 10 mt ileride ykyNin yerinden daha pahalı.
