çoğu akademik metin pdf olduğu için ve okunacak çok şey olduğu için e-reader almaya karar verdim ama yaptığım yüzeysel araştırma e-reader'ların pdf'ler söz konusu olduğunda o kadar da efektif olmadığını öğrendim.

tablet al demişler de ipad3'e sahibim ve pek de konforlu olduğunu söyleyemeyeceğim. ek olarak oldukça ağır geliyor bana.

ne yapsam ? pdf'ler düzgünce kindle'da rahatça okunacak bir formata dönüştürülebiliyor mu ?

 

eğer pdf'ler word tabanlıysa evet
fotoğraf tabanlıysa üzgünüm :(

mesgul ve huzursuz

sadece metinse kindleda sorunsuz okursun ancak font ve yazı büyüklüğünü seçemiyorsun bazı dosyalarda. yok bolca çizim grafik formul felan varsa okuduklarında o zaman sıkıntı işte. ekrana tam oturmuyor grafikler.

genc irisi

kindle ile pdf ler kindle in dosyasi mobi ye cevrilince ayni e kitapmis gibi yazilari, fontlari büyülterek okunabiliniyor hatta sizin mobi'ye cevirmek icin ekstra bir programa da ihtiyacaniz yok, kindle inizin bir mail adresi oluyor pdf i o mail adresine yollayip subject yani konu yerine sadece "convert" yazip pdf i mail ekliyorsunuz, kindle o pdf i mobi ye cevirip direk amazon cloud ya yani dolayisla kindle nize gönderiyor ben almanya da yasiyorum ama amazon ile her yerde böyle oldugunu dusunuyorum. kisacasi kindle candir! :)

edit: ama siz bunu manuel yapmak istiyorsaniz convert programi calibre ile pdf i mobi ye cevirip bilgisayar ile kindle e yükleyebiliriniz!

bonaparte

Ben normal tablet aldim. Guzel pdf readerlar var. Otomatik senkronizasyon da ayarladim. Memnunum. Pdflerin buyuk cogunlugu ebook formatina donusmez.

f_d
1

mobil görünümden çık