bu sene 3. girişi. ben kendimi suçlamıştım, hatta şakayla karısık benim yüzümden olmuyor demiştim. gülüp geçmiştik ama aynen senin yüzünden diye de bi cevap almıştım. geçen sene sınava girmeden önce küsülüydük. sınavdan sonraki bi tarihte barıştıgımızda sınavdan önceki gün aramanı beklemiştim demişti. ama o zamanlar çok olmamıştı ayrılalı...

şimdi ise 5 ay oldu ayrıldıgımız. bu seferki ciddi hatta artık hiç acımıyor da içim.

yarın sınava giriyor ve benim aklıma "keşke arasaydın" sözü geliyor. acaba arasam mı? ararsam iyice bok olur kızın morali diye düşünüyorum sanki?

 

sadece tüm içtenliğimle iyi şanslar dilemek istemiştim, diye mesaj at. bir mesajla bir şey olmaz hacı. eski sevgilin sonuçta, sikip attıpın fahişe değil. bir mesajla kafa mı karışır, sonradan hiç yazma bence.

VickVickyVale

Kafasını karıştırma zaten 2 kere geçememiş bu gece streslidir. Yarın mesaj atarsın umarım iyi geçmiştir vs diye.

harzem

arama kardeş, başarısız insanın klasik bahanelerinden olma. ben hiçbir başarısız insan görmedim ki "yeterince çalışmadım tembellik ettim" yada "eşşek gibi çalıştım ama kapasitem bu kadarmış demek ki" desin. hep bir dış mihraklar, hep bir eş dost aile lobisi.

loch ness

ya uzak dur amk.

sınavdan sonra mesaj at çok istiyorsan. sınav öncesi bulandırma kafasını. beş ay uzun süre. bitmiş o ilişki. unut gitsin.

sen git ben geliyorum

Eski sevgiliyi aramak için bahane yaratmayın kendinize. Üniversiteyi sizin yüzünüzden değil kendi eksik potansiyeli nedeniyle kazanamıyor.

angelus

sınavdan sonra, basarılar demeyi dusundum ancak bu kadar az sure varken dıgru olmaz diye dusundum umarım iyi gecmistir diye bi mesaj atabilirsin

cokponcik

Arama. Aramadan duramiyorsan da sinavdan sonra ara.

delifaruk

dördüncü sefer girmesini istemiyorsan arama.

canercuxy

arama tabi ki.sınav bitsin çok aramak istiyorsan o zaman ararsın.

drako

arayınca nolucak sanki anlamıyorum ki. ayrılmıssın dönüsü de yok daha eee? keske arasaydın demis. umurunda bile değildir su an söylediği sözler.

ufukcel

Arama.sevinse bile onu düşünür durur sınav sırasında.sonrasında da arama lysye etkin olmasın. Hatta bi daha hic arama o da aramasin.ayrilmissiniz bitmis ne durup durup yokluyosunuz birbirinizi boşuna yipranmayin kesin ilişkinizi.

ddenizz

Kendi basarisizligina bahane olarak seni bulmus, iyi ki ayrilmissin kardes kafaya takma

cemlemikonusuyorsun

arama bence sınavdan sonra bi mesaj atarsın yine arama

toua tokuchi
1

mobil görünümden çık