Arkadaslar dun beni cok sarsan bir olay yasadim, bana bu konuda yol gosterirseniz sevinirim. Dun gece ucaktan indim, havatastayim, kalkmasini bekliyorum falan, o sirada asagida bir adam binmeye calisiyo, ben adami gorur gormez cok kotu oldum zaten, dis gorunusunde birsey yok, yanlis anlasilmasin, normal, 60 li yaslarinda bir adam, ama cok huzunlu, gozleri, bakislari ifadesi. Sonra bu adam geldi benim yanima oturdu, bi tek benim yanim bostu, biraz bakmaya calistim, baktikca daha da kotu oluyorum, bisey yok aslinda ortada ama cok uzuluyorum, bi taraftan konusmak istiyorum, bi taraftan o kadar kendi derdine dalmis ki rahatsiz eder miyim diye dusunuyorum. Yolun ortalarinda ben dayanamayip nerelisiniz diye sordum. Antep dedi, megerse ayni ucaktaymisiz, sonra basladik konusmaya, arkadaslar adam mahkummus, 7 yildir iceride, 120 gunu kalmis, 7 gunluk izin vermisler, iyi halden, antepte kirikhandayim dedi, izin icin istanbula gelmis, normalde terzi, evine hirsiz giriyo, o da o sirada adami bicakliyor ve 10 yila mahkum edilmis, anlattikca icim parcalandi, dayanamadim, dun gece aklimdaydi, uyandim yine aklimda, nasil desem cok adam gibi bir adamdi, cok kotuyum arkadaslar, vedalasirken dedim, nolur uzulmeyin artik, cok az kalmis, kendinize dikkat edin falan ama kendimi adami ortada birakmis gibi hissediyorum, sanki boyle tutunacak dal ariyo gibiydi, simdi benim sorum su, ben bu adam icin ne yapabilirdim, ya da ne yapabilirim? Gidip bulabilir miyim onu tekrar Antep te? Yani bilmiyorum iste, size de sormak istedim




 

hikayesini anlatmadan önce sen üzülmeye başlamışsın zaten. yine de serin hikaye.

zgrydn

televizyonda izlediğim insanların sevinçleriyle gözleri dolan biri olarak bu hikaye beni ne yazık ki etkilemedi.

hepimizin başına gelebilecek bir şey yaşamış.

teknikekip

Antepe git, oradaki terzilere sor.Bilirler belki durumu.

Lola90

Bulmana gerek yok, hayattaki tuhaf bi tesadüf sadece. O bir saatlik sürede adamı tanıdığını zannediyorsun ama adamın anlattığı gerçek mi bakalım, ya da ne kadar gerçek... Düşündüğün kadar masum olmayabilir. Bulup adamın hayatının biraz daha içine girince böyle düşünmeyebilirsin ki bence yüksek ihtimal böyle olacak.

sehpa fx350

Dunya berbat bir yer ve bu yasadiginiz durum iclerinden en az berbat olanlarindan biri. O yuzden rahat olun, su akar yolunu bulur, o adam da elbet bulacaktir yolunu.

thracian

sen ne güzel insanmışsın balpolen. özel bir çabayla ulaşabilir misin ulaşsan nasıl bir iletişim kurarsın vs bilemem ama tekrar çıkar karşına da bir iyiliğin dokunur umarım güzel kalbinin hatrına. sevgiler.

apartman teyze

dükkanın yerini yada soyadı aklında mı?
adres? semt? söylersen belki bulabiliriz.

dokuzonbeş
1

mobil görünümden çık