
Arabalar 20-30 bin aralığında olduğundan beni zorlayacağı için; yatırım amaçlı motor almak istiyorum dersin.


ben olsam söylemem alır kapının önüne koyarım, sorarlarsa aldım buna biniyorum trafikten falan bıktım derim. Gerçi benimkiler bu huylarımı bildiği için artık bana karışmıyorlar, yani benim için demesi kolay ama sanki sende söylemesen iyi olur gibi geldi bana...


evden kovmaları aslında senin için daha hayırlı olur gibi be hocam :) 30 yaşında bu neyin çekincesi, ve ne hakla sana araba/motor sahibi olmana müsaade etmiyorlar?
tavsiyem ilk olarak ailenden ayrıl, tek yaşamaya başla. sonra da ne istiyorsan al.


ailenin bu baskisindan rest cekerek kurtulabilirsin, kurtulma yasin da gelmis gecmis.
bu resti cekmek icin de motosikletten daha kutlu bir sebep olamaz.


abi ailelerin eline ipi verince böyle oluyor maalesef. yapacağın şey basit, gidip alacaksın motosikleti ve aldım diyeceksin. eğer bahsettiğin şeyler olursa yani evden kovarlarsa, küserlerse, peki deyip ayrılacaksın. emin ol yine onlar pişman olacak.
tabi maddi durumunu bilmiyorum ama bence ailenin yanından ayrılmak için gecikmişsin biraz. 25-26 ideal yaşlar bunun için. aile belli bir yaşa kadar iyi, sonrasında kişilik gelişimini olumsuz yönde etkiliyor.


30 yaşındayım diyebilirsin.


28 yaşımdaydım, bana da aynı senin söylediğin şekilde davranıyorlardı. İnternetten bi motoru buldum, aşık oldum gittim kredi çekip aldım ve kapının önüne koydum. 1-2 hafta trip attılar sonra düzeldiler.
Koskoca adamsın, karışmalarına izin verme artık o kadar.


daha cok gencsin ailenin sozunden cikma. hele bir 40'ini doldur izin verirler elbet.


30 yaşında insansınız, ne izin alması?


ben de gittim a2 almaya hak kazandım, ailemi "bütün koruma ekipmanlarını takacağım" diye ikna ettim.
Sonuç, ehliyeti almaya gideceğim gün annem gazeteyi gösterdi, istanbul'da bir doktor üzerinde full ekipmanla düşmüş, boynunu korkuluklara çarpmış ve boynu kırıldığı için ölmüş. vücudunda tek çizik yokmuş. Hala dosyam duruyor...Hevesim de geçti zaten.


okul fena halde uzadığı için yeni yeni kendi ayaklarım üstünde durmaya başladımo yüzden böyle bir yaş sıkıntısı ortaya çıktı ama ne deseniz haklısınız tabi ki :( ama derdim izin almak değil en yumuşak nasıl atlatırımdı. en temizi çekicem krediyi alıcam moturu koyucam kapının önüne


aranızdaki ilişkiye baglı oldugu için malesef ona yorum yapamicam.
Özel hocadan eğitim almaktansa bence sertifikalı bir kurumdan alsanız daha iyi olur.
