Merhabalar, iyi geceler.

Sakarya Üniversitesi'nden almış olduğum diplomam var. Bilen bilir ciltli kapaklı bir dosya içinde transkript, ingilizce denklik ve diploma oluyor içinde. Kitaplıkta dura dura, ingilizce denklik belgesinin bazı siyah baskı kısımları diplomanın üzerine çıkmış ve ister istemez kötü bir görüntü oluşturuyor. nemli peçete, bez denendi. kağıdı yüzmeye başladı. kolonyalı mendilden uzak durduk ne olur ne olmaz baskıyı soldurur, siler diye. var mıdır bir öneriniz?


 

kötü bir görüntü oluşturuyor kısmını ihmal etmeniz ? çerçevelettirmeyecekseniz (yuh baya uzun kelimeymiş.) dursun ne olacak ki ?

lejant

orjinali kopyasından daha değerliyse bilemedim
lakin,
taranıp photoshop'ta filan temizlendikten sonra iyi bi baskısı çıkarılır hani kopyası olaraktan, o şekilde işe yararsa aklıma gelen tek çıkar yol budur efenm.

paradoxical

@lejant; açıkçası diplomayla adam olunmaz diye düşünenlerdenim ancak çerçeveletip asma ihtimalim olduğu için (işyeri için) burda sıkıntı oluyor yoksa bir tarafımdan aşağı kasımpaşa hesabı.

@paradoxical; diplomada hologram etiket ve gümüş yaldız baskı kullanılmış. iyi bir öneri ama bu sebeple sıkıntı oluyor. olmazsa öyle yapacağım.

phonex

normal silgiyle sil. hatta hi polymer diye bi silgi var pentel in onu dene yardımcı olabilir.

bullet-tooth

okuldan kayboldu diye yenisini çıkarttırın

ilse

@bullet-tooth; deneyeceğim.
@ilse; mail attım. bakalım cevap bekliyorum.

phonex
1

mobil görünümden çık