[q]
(9) 

Cok gaza geldim.

solenkol #915093
eger ki is yerimden bonus yatarsa sundan alicam gibi. Motorsiklet fuarinda gordum baya begendim. Ilk motorum olucak, ne dersiniz? www.scooternews.nl 2. Eli yok sanirim hic gormedim, yeni model oldugundan olabilir.
Edit: linki duzelttim



 

cok guzel gorunuyor :) efsane, simdiden hayirli olsun

ilkdefa

ben motordan hiç anlamam da buna bineceksen italya'da filan bin bari :P
alırsan kazasız belasız kullan inşallah

niye ama

Maalesef istanbulda kullanmak durumundayim:)

solenkol

İyi güzel fakat bu vespa sprint galiba bunlar 2 zamanlı yağ benzin karışık yakar ayrıca elden viteslidir... Emin değilim ama benim bildiğim böyle bunlar biraz ilgi ister ama bakarsan ömürlük aletlerdir.

Edit: sanırım yeni üretimde tamamen scooter tipine dönmüşler bilemiyorum güle güle kullanın şimdiden

kilimanjaro

çok güzel görünüyor bence de.

devilred

aldıgın vakit bugüne kadar niye almadım diye pişman olacaksın :) kıyafetlerede para ayırmayı unutma, önce güvenlik gelir herzaman, netten bol bol sürüş tekniklerine bak. İzmir taraflarındaysan yardımım dokunabilir haberin olsun.

mirty

Cevaplar icin cok tesekkurler. Tabi ki ekipmana para ayiricagim, yarim kasklardan almayacagim sirf guzel diye:) motoru almadan vespa akademiye gitmeyi dusunuyorum ayrica @mirty istanbuldayim ama sorum olursa aklimdasin tesekkurler...

solenkol

Vespa tutkun varsa al tabii, güle güle gez. :)

yirmisantim

başlangıç için olabilir. eğer gelecekte vitesli düşünceniz yoksa. ekipman çok önemli. bunlar biraz pahalıdır, ve ilk motorlar genelde yatar/sürüklenir. içim acımaz derseniz iyi, acır derseniz başlangıç için ucuz bi alternatif düşünebilirsiniz. 5bin km falan yol yapıp sonrasında trafiği, akışı, motosikletlilere bakışı, paniği, sıkıştırılmayı, umursanmamayı vs. öğrendikten sonra güzel güzel binersiniz.

icim urperiyor
1

mobil görünümden çık