Tamam "Harman Kardon" candır ama şimdi bu ürün hem 2+1 hem de ufak gibi biraz.. Ayrıca yurtdışı fiyatı da 475 lira.. Dinleyeceğim müzikler tahminim en fazla Spotify üzerinden yüksek kalite seçenekli olacak, yani hi-fi gibi plak ile çalıp doğal ses yakalayacak bir düzeneğim yok.. Bilgisayarda kullanacağım.

Cahilim, aydınlatın lütfen. Söz sizin..

urun.gittigidiyor.com

 

Güzel alet, yalan yok. Param olsa acımam. Bütçene bakar diyorum.

rygard

Ben bayılıyorum tasarımına, yıllardır aldım alacağım sürekli aradayım. Kesinlikle verilir o para o tasarıma ayak uyduracak bir odan varsa. Alet muhteşem.

roket adam

www.kliksa.com

param olsa bu ürünü alırım. estetik olarak kesinlikle aynı görünüşte değil ama THX sertifikası olan çok güzel 2+1. fiyatı da baya iyi yerlere gelmiş dolara rağmen.

eys of speyds

tasarımı çok güzel sesi de işini görecektir. ama masa üzerinde yer kaplıyor, büyük bir masan yoksa ve subwooferı tutup yere masanın altına koyacaksan almanın bi anlamı yok.

tv grubunun yaninda geniş bir alanda yere göz önüne de koyabilirsin o şekilde kullanıyor arkadaşım.

alttakini kullanıyorum tavsiye ederim, tam bir canavar:
www.bose.com

groovettyn

Sadece bilgisayara bağlayacaksan çok daha uygun fiyatlı bir şeyler bulabilirsin. Eğer seni etkileyen asıl şey görüntüsü değilse ve bu kadar parayı gözden çıkardıysan Acoustic Energy Aego M tavsiye ederim. İkisini de kullanmış biri olarak tavsiyem Aego M olur.

wrench
1

mobil görünümden çık