Merhaba,

Yarın Tuzla'daki işyerimden saat 4 gibi çıkıp maça gideceğim. Öncelikli soru kendi arabamla mı yoksa toplu taşımayla mı gitmeliyim? Toplu taşıma diyorsanız lütfen en hızlı ve az yorucu opsiyonu paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

 

www.istanbul-ulasim.com.tr
bence toplu taşıma çok yorar.
en temizi direk kendi arabanla git.

teritori

toplu taşıma ile gitmeye karar verirsen kartal'dan metroya binip ayrılıkçeşme'de marmaraya geç ve yenikapı durağında in. aynı duraktan kirazlı metrosuna aktarma yapıp son durakta inip oradan da olimpiyat metrosuna binip stadın olduğu son durakta ineceksin. yenikapı durağında maça giden bir topluluk olur zaten onları takip edersin.

otopark sorunu yok pek olimpiyatta ama araba ile maç çıkışı tam bir işkence olur bu maç onu hatırlatayım. metro, marmaray duraklarından birine park edip metroyla maç çıkışı trafiğinden daha rahat sıyrılabilirsin, akşam tuzla'ya dönüş de problem çünkü. ama ne şekilde gidersen git allah sabır versin diyeyim şimdiden..

calzoncillos

her türlü zor olacak. çünkü 70 bin kişiye ne oradaki metro dayanır ne otopark. arabanla erken gidersen otoparkta içinde oturup uyursun, müzik dinlersin, telefonu karıştırırsın. maç sonu da yarım saat, 1 saat sonra rahatlayınca çıkarsın.

merhum

bu durumda galiba arabayla gideceğim. Stad otoparkında yer bulurum umarım. Zaten 3 kişi olacağız, daha az yoruluruz. teşekkürler.

tamam

sonuç:

arabayla saat 4te tuzla'dan yola çıktım. maçın 5. dakikası gibi stada girebildim. dönüşte de 2 arkadaşı erenköy ve tuzla'ya bırakmayı da katarak 2.35'te eve girdim.

arabayla gitmeyin.

tamam
1

mobil görünümden çık