Artık bıktım ayağımdakilerden. Yürürken resmen canım yanıyor. Nereden ne almam gerek ne yapmam gerek. Cildiye doktoru bir ilaç verip yolluyor geçmiyor ortopedi doktoru cildiyeye yolluyor




 

Tüm bunlara ek olarak ayak bakım merkezlerinde özel pedikür de yaptırabilirsin

isimmisimyok

Edit: akşam o pembe renkli eski ucuz vazelini bolca sür üstüne çorap giy

isimmisimyok

nasır bantı alıcaksın. 2 gün sonra derisi direk yumuşayıp soyuluyor. denendi onaylandı.

calligrapher

Hatun kişi ile mi, er kişi ile mi müferref olduğumu bilemedim.

Her türlü ayakkabının kalitesi çok önemli. Abimin ayağındaki nasır nala yaklaşmıştı yıllar önce, düzgün ayakkabılara geçti geçeli hiç böyle sorun olmadı.

İnsanlar ponza kullanıyor ama ben bir işe yaratamadım onu. Elektronik ayak törpüleri çok daha güzel. Gerçi bağımlılık yaptı ama bağımlı bağımlı geçinip gidiyoruz.
i.ytimg.com

Yatmadan önce ayağına ilaç veya krem sürdükten sonra ayak kremlerini hapseden çoraplar var şöyle, onlardan giyince de süper oluyor.
www.tvshop.com.tr

aychovsky

küçüklüğümden beri azimle büyüyen, nihayet doktora gittiğimde "cerrahi müdahale olursa boşluk kalır" denen bir nasırım vardı.
artık yok.
bi vakit vardı, bi ara baktım yok olmuş. arada ekstra olarak tek yaptığım şey şehir dışına gezmeye gittiğim için kas gevşetici krem sürmemdi (voltaren). henüz rahat ayakkabı keşfetmemiştim.
bi dene sen de, hatta tutarsa yaz da be de ondan olduğunu bileyim, yoksa bu mis gibi deri nasıl geldi diye mucizeye bağlayayım.

mesgul ve huzursuz
1

mobil görünümden çık