
ebook olarak indiriyorum ben artık normal kitap okuyamıyorum.


Yerden tezgah açan insanlardan alıyordum eskiden. Utanmam yoktu. Şimdi de yok utanmam, sadece okumak istediğim türde kitaplar denk gelmiyor. Bir de sesli kitap kullanıyorum ben artık.


Istanbul beyazıt caminin karisinda hanlar var ordan alabilirsin ayrıca 5 liraya ikinci el orijinal kitaplarda var


korsan alacağına ikinci el deneyin bence de. istanbul beyazıt'ta özbek ve özdemir çarşılarına uğrayın.


benim oyum da ikinci elden yana. zaten eğer çok yeni ya da çok popüler bir kitap aramıyorsanız sahaflarda korsan fiyatına ve belki daha ucuza bile bulabiliyorsunz. Onun dışında toplu alım yapılacaksa internetten almak da çok avantajlı olabiliyor. korsan gerçekten kötü yazarını, emeğini, yayınevini bir kenara bırakırsanız bir yerden sonra o kitaplar kitaplıkta size bile hakaret, haksızlık gibi görünüyor. kısa sürede kapağı soluyor, yazılar soluyor, kitap kuş gibi hafif ele oturmuyor falan. şahsi görüşlerimdir.
eyyorlamam bu kadar.


korsanın kralı e-kitapta artık, şak diye binlerce kitap iniyor, ve indirirken utanıyorum. basılı korsan kitap hayatımda 1-2 kez anca almıştım, baskıları vs çok kötüydü, zaten okuduğum kitapların korsanı da pek basılmıyor.
şurada okuyacağınız en fazla yılda 20 kitap, senede bir 300-400 tl ayırın şu kitaba.


akmardan alıyorum, orjinal diye sattıkları kitapların hepsi sahte şerefsizlerin :) arkasına ders kitabı bandrolu yapıştırıyorlar


Beyazıt'ta çok var. Devlet bir kitaptan %8 vergi aldığı sürece korsan almanın yanlış bir tarafını görmüyorum.


istanbul değil ama, akçayda dükkanlar var.
