Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle sosyal bir yaraya parmak basmak istiyorum. Teknik meselelerde "kedilikurabiye", "pembeçorap" tarzı kullanıcılara hemen cevap verilirken benimki gibi "sanal hayvan" isimli bariz ayı erkek mahlaslarına cevap verilmiyor. Gerçek hayatta da birkaç grupta gözlemledim kendi ismimi kullanırken de örneğin, kız "vaio'm sorunlu" diyor, "Özge istersen ben format atabilirim." diye 6 tane cevap geliyor 3 dakika içinde. Ben soruyorum, belki cevap geliyor bir gün sonra, belki gelmiyor.

Bunun için aşkolsun diyorum ve derdime geçiyorum.

Benim eski bir vaio'm var, önceden burada kendisi hakkında soru sormuştum ama pek sallanmadı. Bu sallanmayış sonucunda kendi kendime format atma, çeşitli linux distroları nasıl usblive disc yazılır falan öğrenmiş oldum çaresizlikten ve para harcamamak için fakirlikten.

Değerli dostlarım, benim bu bilgisayarımın adaptörü bozuldu. Ankara'da bunu tamir ettirebileceğim bir yer biliyor musunuz? Ya da adaptör satan bir yer? Sanıyorum Öveçler'de bir vaio servisi varmış ancak bana çok uzak kalıyor. Bunun dışında şu elektrikçi yapar,ya da ben de yaparım ÖZge diyen olursa müteşekkir olurum.

Adaptörün kondansatörü bozuk alternatif akım doğruakıma çevrilmiyor,bu sebeple ateş böceği/eski çıkrık dönüşü arası bir ses çıkarıyor.

Sevgilerimle

Sanal Aga

 

ben tablet için adaptörü bulamamıştım. alamanyalardan geldi. kimse de tamire yanaşmıyordu.

rhan
1

mobil görünümden çık