
Egosu yüksek bir erkeğim. Zekasını benimle yarıştıramayacak kadın, manipüle edilebilir kadın hiçbi zaman uzun süreli ve ciddiyetli ilgi alanıma girmez. İlk sıraladıklarının hepsini aynı kadında bulsam başımın tacı yaparım, karşı çıksın bana ya.


alter ego +1


birincisi tabi. sen de onu istiyorsun belli. diğerini tanıtırken gömmüşsün resmen.


İki diyene mal gözüyle bakılacak. Bence saçma bi anket, bu ikisinden birini seçmek çok yanıltıcı olur.
Aslında bunları demeye geldim de format yerini bulsun bari cevap vereyim. 1 diyorum.


memeleri büyük olanı seçerdim.


birincisini seçerim. ben çok akıllıyım sanki arıza olsun nolcak.


ikincisi abi, net,
12 yıllık evliliğin üzerine yazıyorum bunu


önce birinciyi seçersin, sonra arıza kadınla uğraşmanın hiç bir şeye benzemediğini hayatının içine sıçtığının farkına varır, biraz huzur arıyorum deyip ikinciyle mutlu olursun.


Arıza kadınla ugrasmayan icin elbette 1 daha iyi.
Ugrasansa nolursa olsun 2 der


bu arada şaka maka, kadınların güzellikleri eşitse tabii ki 2'nciyi seçerim. yine de dediğim gibi, memeler de önemli bu seçimde.


birincilerden çok çektim. ikincisi de beni bulmuyor.


ikincisi eğer koyun değilse


illa ikisinden birini seçmem gerekiyorsa konuşurken keyif aldığım, yanında rahat olduğum ve tensel çekim hissettiğimi seçerdim. birinin özellikleri değil bana ne hissettirdiği önemlidir. öyle olmasaydı her güzel zeki hoşsohbet eğitimli vs kadınla mutlu olurduk.


1. yi seçerdim.
Sessiz olandan korkacan aga.


Birincisi daha çirkin olsa bile tercih ederim.


eğer eşit güzellik söz konusuysa 2. seçerim.
1. kafam girsin, baska bir ana babanın sidikli kaprisli prensesinin oyunlarını çekmeye gelmiyoruz bu dünyaya.


istisnai durumlar hariç 25 yaş ve altı 1, 25+ 2. kadını tercih eder. 1 ve 2 diye tercihte bulunmuş arkadaşlar yaşlarını söylerse sağlamasını yapmış oluruz :)


@olurnedenolmasın bu tezine ben de katılıyorum ve artırıyorum 30 üstü diyerekten. uzaktan bakınca eğlenceli görünüyor herhalde benle atışsın itiraz etsin filan yok barışma seksi yapalım diye. akıllı adam geç de olsa yolu bulur 2. seçeneği seçerek. tabi her zaman 2. seneçek seçilemiyor.


2.
Ben kaos arasaydım hindistan'da minibüs şoförü olurdum.


hangisinin elleri/ayakları daha bakımlı ve güzelse onu seçerim.


tabiki 2. olan.


Birinciyi seçip sonradan pişman olurdum.


1.nin derdi tasası çekilecek gibi durmuyor. gideri varsa her türlü 2 kazanır. kafada saç kalmaz yoksa.


egosu yüksek biriyim, bundan rahatsız dahi olmayacak kadar. 1'den biraz darlandığım için eskiden olsa 2 derdim. ama bu 2 tanımına az çok uyan biriyle ilişkim oldu. 1 ay sonra hayatım boyunca bu 2'yle bir daha birlikte olmamaya yemin ettim:) egosu yüksek ve bu tanımdaki 2. kişinin birlikteliğinde, 2 resmen özsaygısını yitirtecek hareketler yapıyor. bu kadar uyumlu olmak gereksiz. çekiciliğini yitiriyor. isterse dünyanın en iyi insanı olsun, çekiciliğini yitiren biriyle sevgili olamazsın. bence ilişkide "challenge" dediğimiz şeyin olması şart. ister zeka, ister kültür olarak. benden daha az zekaya sahip olduğunu düşündüğüm birini çekici bulmamın imkanı yok. manipüle ederim


uzun vadede sessiz
kısa vadede sesli


2.side olur
ikincisini evimin hanımı, güzel yemekler yapan mutlu aile saadeti hesabı
diğeriyle de gönül eğlendiririm


İkinci tabii ki.
İlki her fırsatta diğer kadınlara benzemeyen, asi bir kadın olduğunu ispat etmek için antin kuntin hareketler yapacak bir emek kaybı.


1lerden canım yandıktan sonra 2leri tercih ediyorum. Ortası daha iyi aslında.
