
başkent,fatih,cumhuriyet ve eskişehir ekspreslerini tercih ederseniz 4 saat falan sürer,ücretini hatırlamıyorum ama otobüsten ucuzdu, öğrenci indirimi de var.


Doğu ekspresi ekonomik olan.Başkent ekspresi rahat olan.Korkmayın hedefe Doğu ekspresi ile varabiliyorsınuz.Ama hem ekonomik hem rahatsa; Sakarya ekpresi.Şu vakitler hayatım bahsettiğiniz yollar arasında geçmekte, ben kıvamımı Sakarya ekspresinde buldum.Hemde az durağa sahip.Eğer öğrenci değilseniz bence otobüsüde araştırın çünkü birara fiyatları 20 liraya düşmüştü.


Ekonomi: Tren, Rahatlık: Bence Tren.
etcdd.tcdd.gov.tr adresinden tren ve ücret bilgilerini öğrenebilirsiniz. Evet, Doğu Eksresi ekonomiktir, ancak kesinlikle tavsiye etmem, hem çok berbattır, hem de çok sayıda istasyonda durur, ulaşması 5-6 saati bulur. Bence Başkent/Fatih/Cumhuriyet/Sakarya/Eskişehir Ekspreslerini inceleyin. 4 saat civarında sürüyor olması lazım bu trenlerle. Fiyatların tam/öğrenci durumuna göre 14-20 civarında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.


yanlız şöyle bir durum daha var inönüdeki thk nın eğitim merkezine gidecem aradım orayı otogardan direkt servis var önünde bırakıyo dediler trenle gidersem nasıl ulaşırım?
