[q]
(7) 

amway?

frtcek #90667
amway denilen naneden para kazanan var mı?
bu iş nasıl oluyor sayılarla anlatabilir misiz?
ne kadar ürün satmak?kaç kişiyi dahil etmek?onların yüzdeleri vb..??


 

amway gibi piramit pazarlama isleri sadece yeni girdikleri yerlerde para kazandiriyorlar. ilk baslatanlar para kazanabiliyor ama kisa surede doyum noktasina ulasiliyor ve ondan sonra kimse para kazanamiyor.

wpi

işin matematiği ne peki?

frtcek

olay genelde şu şekilde oluyor.
ilk üye olduğunuzda deli gibi sipariş veriyorsunuz, evinizin ihtiyaçlarını. örneğin bi bulaşık deterjanı sipariş ediyorsunuz.
arkadaşlarınız da sipariş veriyor.
ama sonraki aylarda çok fazla sipariş vermemeye başlıyorsunuz. çünkü amway ürünleri konsantre ürünler. o bulaşık deterjanı iki sene yetiyor sulandırıp kullandığınız için. ilk aylar aman aman super sipariş verdim. acayip yükselicem derken üçüncü ayda hiç sipariş vermiyorsunuz. arkadaşlarınız da vermiyor. siz de olayın üzerine düşmeyi bırakıyorsunuz.

kahvegibi

üye yaptığınız kişinin sırtından para kazanırsınız, yüzde hesabı.
10 liralık bir şeyi yüz liraya satarsınız. kar edilen 90 lira şöyle paylaşılır (atıyorum):
10 lira satana - 20 lira satanı üye yapana - 30 lira ana üyeye + masraflar + diğerlerine bla bla..

aithra

bi sikim kazanılmıyor. tecrübeyle sabittir.

üçkaatçı kafası lazım bu işe.

cro magnon

cro magnon dogru söylemiş. üçkağıtçı olmak gerek sanırım bu işi yapabilmek için, ilk üye olduğunda kendin için bolca sipariş veriyorsun, sonraki birkaç ay belki birilerine satıyorsun ama sonra ya sen sıkılıyorsun ya da kimse almak istemiyor. bide bunların avon, amway, dore vs. insanı satmaya zorlamaları da geriyor adamı. hiç bulaşmamak en iyisi. para kazandırmıyor.

somethinginthewayshemoves

an yakın dostlarımdan birinin ailesi amway le geçiniyor. 6bin e yakın para kazanıyorlar artık ve 2 senedir bu işin içindeler adam gibi. ama hiç evde değiller. tr'yi dört dönüp bin geziyorlar, eğitimler seminerler falan. zor iş yani. ama yapanı bizzat gördüm.

ha annem modeli de oluyor. bi ananemi üye yaptı. şimdi kendilerine makyaj malzemesi falan alıyorlar maks 6 ayda bir. okka.

bi de amway de neden hep başı kapalı tipsiz çirkin ve hödükler birinci oluyor ve bu nasıl oluyor? niye bir de?

sipsi
1

mobil görünümden çık