Yarım saatte gitme ihtimalim nedir? Cevizlibağ köprüsünden aşağıdaki adrese gitmek istiyorum, Murat Hüdavendigar Üniversitesi.

Uğur Mumcu Mah. M Cad. 2115 sokak 34265 Sultangazi / İstanbul


 

Metrobüsle Edirnekapı oradan tramvaya binip hacı şükrü durağında inersen gideceğin yere 200 metre mesafede oluyorsun. Hiç gitmediğim için zaman konusunda pek bilgim yok ama yarım saatten fazla sürer sanıyorum. Taksiden hariç daha hızlı bir yol olduğunu da sanmıyorum.

slayerrr

Aynen sitesinde de yazmışlar, yalnız edirnekapı ve ora arasında 15 durak falan var, yarım saatte yetişemem sanıyorum? :/

happymushroom

Hattın toplam sefer süresi olarak 42 dk yazılmış 3-4 durak kullanmayacağını düşünürsek sadece tramvay kısmı yarım saat sürer muhtemelen. Yani çok yüksek ihtimalle 45-50 dk'da gidebilirsin ancak.

slayerrr

Teşekkür ederim.

happymushroom
1

mobil görünümden çık