Soru başlıkta.

Daha da açmam gerekirse , Turkcell Superonline Gece Kuşu tarifesine kullanmaktayım. Gece yapılan indirmeler kotaya tabi olmuyor. Örneğin bilgisayara 00.00'da bilgisayarı açtım. 05.57'de bilgisayarın kapanmasını istiyorum.
Bunu sağlamak mümkün mü ?

 

www.airytec.com

bruceandwayne

Programsız da yapılıyor -ki birazdan onun bilgisini de biri verir sanıyorum- ama program yapsın işi diyorsan şu gayet iş görüyor.

www.airytec.com

Günlük kapanma için belli bir saat belirleyin, o her gün o saatte bilgisayarı kapatır.

sesee

olay sadece bilgisayarı kapatmaksa "shutdown -t (saniye)" komutunu da kullanabilirsin ancak her seferinde senin girmen lazım komutu tabi.

mesglsn sanirm bn yatiyrm

windows>>all programs>>Accessories>>System toos>> Task Scheduler
günlük aylık task yaratabilirsin.

magoria

Modemi 00'dan uç bes dakika sonra ve 06'dan uç bes dakika sonra resetleyin mutlaka. Yoksa kotaniza yansiyabilir indirmeler. Zaman ayarlı priz alın.

orient blue

nerden ne indiriyorsun bilmediğim için soruna belki de cevap olmayacak ama olsun, belki başka birinin işine yarar. Utorrent'in ayarlarında scheduler(zaman çizelgesi) diye bir bölüm var, ordan saat bazlı indirme hızı ayarlama, hiç indirme yapmama, belirli saatlerde indirme hızını limitleme gibi şeyler yapılabiliyor. Aynı özellik idm'de de var.

seninle aynı tarifeyi kullanıyorum ben de, utorrent'te dediğim özelliğin ekranı şöyle: i.imgur.com 00.00-06.00 arası full speed çalışıyor program geri kalan saatlerde ise herangi bir iletişim kurmuyor. gündüzden torrentleri ekleyip bırakıyorum ben, o ayarlıyor geri kalan her şeyi.

10032007
1

mobil görünümden çık