nerden alayım, kendim takmayı denicem yutubda videolar varmış, gözüme çok zor görünmedi. camı nerden alıcam ama o önemli. bi de incecik bi yapışkan gibi bişeyi var o neymiş adı filan yapan deneyen var mı?




 

Hiç denemedim ama alacaksan ebay, aliexpress gibi sitelerden al 50 tl'ye bulursun. Ha ama 20-30 gün sürer kargo.

youshookmeallnightlong

telefonun markası nedir

mesglsn sanirm bn yatiyrm

s3

mula

Telefonunun marka/model bilgisi önemli.

Telefon ekranı değiştirmek azıcık el becerin varsa kolay, yalnız akıllı telefonlarda ekranlar komple home tuşuna kadar ön panel şeklinde satılıyorlar, amacın sadece kırılan koruyucu dış camı veya dokunmatiği vs değiştirmekse risk büyük.

Sıcak hava tabancasıyla katmanları ayırmak hakikaten çok zor, ben denedim elimde kaldı ekran.

Ekranı ebay'den veya beklemek istemezsen gittigidiyor'dan alabilirsin. Telefonculara hiç bulaşma çok yüksek fiyat çekiyorlar.

kimlanbu

istanbul'daysan doğubank'tan alabilirsin eğer çok acelesi varsa. acelesi yoksa ebay iyi seçim.

mesglsn sanirm bn yatiyrm

istanbuldaysan tahtakalede sırf telefon yedek parçası satan toptancıların bulunduğu bir han var adını tam hatırlamadım ama zaza han'la aynı sırada orda bulabilirsin. aynı zamanda ona uygun tornavida ıvır zıvır her şey de var. iyi bir pazarlıkla güzel fiyata alabilirsin ama internetten de karşılaştır tabii. ha bir de www.akilliphone.com şurası var ben bunların dükkanı da gitmiştim maşallah telefona dair her şey var heriflerde.

bay b

benim aklıma da doğu bank geldi orda ucuza yapıyolardı

mula

@bay b çogsel öneri oh, hasırcıları mi diyosun acaba, bakarım gidince oraya da

mula

Yeni aldim tahtakaleden note 2 cami aldim 2 tane 2 si 9.5 lira tuttu.dolar uzerinden sattilar.aldim cami geldim senin gibi youtubedan gormustum ama telefonun agzina sictim lcd kırıldı ve 300 lira kacti. O yuzeen ordan cam aldiginda telefoncuları dolaş 20 liraya takacak adam bulursun oyle kolay degil cunku.

pinman

@penal yok kardeşim sağ ol

mula
1

mobil görünümden çık