Yabancı bir arkadaşa Türk Edebiyatı'nı tanıtma amaçlı belki kitap alabiliriz diye düşündük fakat İngilizce çevirileri nerelerde bulabiliriz, bilemedik. Nerelerde bulabiliriz?

Şimdiden teşekkürler.


 

az once torrentten orhan pamuk kitaplarini indirdim, hepsi var.

ele gelmelik kitap istiyorsaniz pandora dükkanında var envai cesit

jaygatsby

istiklal caddesindeki robinson crusoe'da rastlamıştım.

obenbenol

amazon.com

gencliginde metalci dovmus hikmet amca

D&R'da bile var. Geçen gün Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün İngilizce baskısının kapağı ne güzelmiş diye inceledim hatta.

wish i could find a way to disappear

D&R'da ahmet umit - dervish gate ve bazi orhan pamuk ve elif safak kitaplarina rastlamis, dervish gate'i de almistim.

mesudiyeli mesut

istanbul'daysanız d&r'larda, pandora, robinson crusoe, insan kitabevi, remzi gibi yerlerde bir de sultanahmet-beyazıt hattındaki kitapçılarda bulmak mümkün. orhan pamuk'un yanı sıra tanpınar'ın saatleri ayarlama enstitüsü'nü de önerebilirsiniz. bundan bir süre önce oprah abd'de izleyicilerine önermişti tanpınar'ı.

microfiction
1

mobil görünümden çık