Hp'nin başlığına bakıyorum da; genel olarak laptopları için kötü denmiş. Yarın bir bilgisayar alayım diyorum. Yaptığım da film izlemek, office kullanmak pdflerle kes doğra yapmak filan.

Şu ikisini gördüm:
www.teknosa.com

www.teknosa.com

Arada o fiyat farkı kadar kalite farkı var mı? Hangisi sizce?

 

Eskilerde isinma sorunu vardi ciddi olarak. Yenilerini bilmiyorum.

icim urperiyor

www.eksiduyuru.com

neferkitty

uzun yıllardır hp kullanıyorum, sürekli kucağımda ve soğutucu kullanmıyorum bacağımda ciddi bir yanık var. saka değil.
yeni seriyi bilmiyorum ama pek tavsiye etmem.

kuzey li

hp kötü marka değil ama pavilion serisinden uzak dur kesinlikle o serisi çok kötü

onun dışında elitebook compaq gibi serileri kalitelidir.

toua tokuchi

pavilion yanıyor.zamanında açtığım duyuru ;

www.eksiduyuru.com

zlatan23

Ben de bi buçuk yıldır hp kullanıyorum çok memnunum, bi önceki laptopum da asus idi ondan da baya memnundum. İkisini de tavsiye ederim.

sen olmayan cocuk benim

bende hp pavillion dv6 var gayet de memnunum 4 sene oldu hala sıkıntı yok. 1 kere servise gitti hdd değişti, klavyeden 2 tuş çıkmıştı (benim hatam içini temizlerken tırnağı kırılmıştı) komple klavye değişti, şarjı az gidiyor dedim bataryayı yenisiyle değiştirmişlerdi. yani kısacası servise gönderirken her bir şikayetimi yazmıştım hepsini de sıkıntı yapmadan düzelltiler. servise gittiyse pc dandik olduğu için değil kullanıcı hatası sonucu gitmesidir. özetle ben memnunum, genelde şikayet edilir ama ben servisi hizmetini beğendim.

cannibal corpse
1

mobil görünümden çık