Son zamanlarda bakıyorum foruma yazılmış gibi bir çok entry görüyorum.




 

kaldırılmadı ama yersen.

proletarier aller lander vereinigt euch

örnek, açıklama ve spoiler da legal.


illa ''dir, dır''şeklinde tanım olmak zorunda değil.

neferkitty

Artık dedirten bile serbest. 3 sene evvel bu kelime yüzünden bi hesabim silinmisti.

mesglsn sanirm bn yatiyrm

sözlükte hiç, en azından son 12-13 yıldır tanım zorunluluğu olmadı. bunu var zannedenler de otun bokun sonuna dır dir ekleyerek, tanım: hededir hödödür diye iş yaptıklarını zannederek sözlüğün mına konmasına katkıda bulundular.

mistreated

tanım ya da örnek zorunluluğu hep vardı. tanım olması için illa dır/dir ile tamamlamak gerekmiyor. hala konuyla ilgili döktürüp sonuna tanım: diye yazanlar var.

şimdi millet forum gibi cevap yazıyor, soru başlığa cevap entry giriyor, bkz. fasilitesi ile konuşuyor. (benim uçurulma sebebimdi)

lazpalle

2012'de moderasyon kaldirildigindan beri kimse kontrol etmiyor. o yuzden boyle. ustteki mistreated'e bakma sen.

maresalx

(bkz: tanım tanım devamı örnek alıntı ya da bkz değil)

dediğim tam anlaşılmamış sanırım. eskiden entrilerin bir numaralı silinme nedeni buydu. sözlükte beş adet kabul edilen entri çeşidi vardı. tanım bunlardan sadece biriydi. hatta alt alta şudur budur diye uzayıp giden başlıklar olmasın diye moderasyon uyarı yapmıştı, yazarları tanım devamı ve örnek kullanılmasına teşvik etmişti.

dedirten ve bkz fasiliteleri ile diyalog falan da vardı da onlar ayrı şeyler.

mistreated
1

mobil görünümden çık