hani oluyo ya facebookta arkadaşlıktan çıkarmıyosun ama takip etme seçeneğine tıklayınca gönderilerini de görmüyosun öyle bi seçenek ya da bunu sağlayan programlar var mı instagram için? uzak akraba ya da arkadaş eşi vs gibi kontenjanlardan gereksiz bir sürü insan eklendi ve sıkça yüz yüze geldiğim için takibi bırak seçeneği devre dışı kalıyo ayıp olur diye. ama o kadar boş insanlar ki akşama kadar evde oturup patates suratlı çocuğunun, kendi yediği içtiği her şeyin ya da boyanıp boyanıp öpücük atarken suratını çekip koyanlarla doldu anasayfam. her gün aynı şeyleri tekrar tekrar görmekten gına geldi. bi de her gün 20şer tane atarlı sözler paylaşanlar var...

bu kadar boş insanlarla sanalda da olsa arkadaş olmaktan çok rahatsızım ama şu an için elden bişey gelmiyo. bunları görmek istemiyorum ama onları görmek istemediğimi onların bilmesini istemiyorum. var mı işe yarar bişey?


 

Bende de çok onlardan unfollow ettim hepsini.zaten cok onemsemedigim insanlar olduğu icin normalde de bi sikinti olmuyo.

bluebey
1

mobil görünümden çık