
thomas calculus'u okumaktan başka çare yok bence.


internette hatta youtube'da bilal'e anlatır gibi anlatan videolar var.
denildiği gibi thomas calculus da tam bu işe yarar.
introduction to calculus diye aratabilirsin.onun dışında anadolu üniversitesinin analiz notları vardı yanlış hatırlamıyorsam.


boş zamanlarımda öylesine khan academy'den çalışıyorum calculus ama calculus II nedir, neleri kapsar hiçbir fikrim yok. belki düşük seviye kalabilir senin için.


Khan's academy oldukça iyi temeli oradan oturtacağım da, bir süre sonra basit kalmaya başlıyor. Calc 1 limit-türev-integral. Calc 2 de seriler-diziler bu arada.


thomas stewart adams hep iyi kitaplar. bunlardan herhangi birine çalışabilirsin. bunların yanında konuları daha kavramsal daha sezgisel açıklayan bir de gilbert strang ın calculus kitabını önerebilirim. ona da bir göz at bence. gilbert strang şu mit nin open course ware inde lineer cebir anlatan adam.
