yeğenim 5 gündür çocuk hastanesinde yatıyor. pazartesi gününe kadar da kalacak. burnu tıkalı olduğu için hastaneye götürmüşlerdi. ve hırıltı geliyordu. bronşit olduğunu söylemişler. ilaç verip göndermişler. kullansın bu ilacı eğer iyileşmezse yatıralım demişler. nitekim ilaç tesir etmemiş ve yatırdılar ve 5 gündür hastanede.

dünden beridir kusmaya başlamış. bugün de ishal olmuş. böyle olması normal mi? kusma için doktor normal demiş ama doktorların pek ilgilendiği bi hastane değil.

bu çocuğun durumu normal mi? yani böyle şeyler olur mu?

 

doktor değilim. hastanede yatmasına rağmen iyileşmiyor, kusma ve ishal başlıyor. iyi görünmüyor bu konularda ise tek doktora asla güvenmemek lazım başka doktor araştırın ve ona götürün.

proletarier aller lander vereinigt euch

balgam atmaya başladığı için kusuyordur. ishali de büyük ihtimal antibiyotikten. bizim çocukta da olmuştu. normal. bronşit 10 günde iyileşir...

gotic

gotic +1
bizim iki canavara da aynısı oldu, evde atlattılar. Önce bronşiyolit oldular kusmalı falan, sonra tam topladılar derken ishal oldular. İshal antibiyotikten olduğunu sanmıyorum ama, bu sene dolaşan virüs gider ayak ishal de yapıyor sanki gibi bir his oluşturdu bende.

yaşı çok küçük değilse ve kontrol altında ise bence çok endişelenmeyin

spankenstein

2 yaşına girecek ve hastanede tutuluyor. bilmiyorum ister istemez endişeleniyor. kusarken filan acı çektiğini düşününce üzülüyorum.

nemo problemo
1

mobil görünümden çık