[q]
(2) 

Verilik Kıyafetler

t joe #895059
Selamın Aleyküm Oprah Winfreyler

Dün akşam dolabımı boşaltıp hiç giymediğim ya da zamanında giyip artık giyemediğim (büyüdüğümden değil de biraz kilo aldım ayıptır söylemesi) kıyafetlerimi ayırdım. Hiç bir şekilde yırtık, çok eski filan değiller hatta yarısı filan en fazla 2 kere giyilmiş ve hiç giyilmemişlerden oluşuyor. Gömlekler, çok sayıda pantolon, tişört, mont hatta 1 adet (pek kaliteli değil ama) takım elbise içeriyor ve 2 tane de 43 numara ayakkabı. (ayakkabılar da sağlam)

yani şöyle söyliyim, 175-180 boylarında ve 65-75 kilo arası bir bireyin hatta 2 bireyin rahatlıkla işini görür.

Bunları tabii yardım kuruluşlarına vesairelere verebiliriz eyvallah ama mesela içimizde bir lise öğretmeni filan ya da neblim ihtiyacı olabileceğini düşündüğü bi üniversite öğrenci evine komşu olan filan varsa direk kargoyla size göndereyim. (kargo masrafını karşılarım)

Bunun dışında verebileceğim kuruluşlar varsa verebilirim. (istanbul anadolu yakası elden teslim yapabilirim, diğer yerelere kargolarım)

 

Feneryolu sabit pazarın girişinde bu tip giyilmeyen kıyafetlerin ve kullanılmayan eşyaların bırakıldığı bir dolap görmüştüm, sanırım Kadıköy Belediyesi organize ediyor, o şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilir.

bence buradan, öğrencilere gitsin, daha iyi.

oinone pe
1

mobil görünümden çık