başlıktaki gibi, burnuma sürekli toz kokusu gelir oldu. tam kestiremiyorum ne kadar süredir devam ettiğini ama iki hafta diyeceğim. bir parça daha az ya da bir parça daha uzun bir süredir devam ediyor olabilir.
tam toz kokusu olarak da açıklayamıyorum, çok kuru bir havayı soluyormuşum gibi, ama toz kokusu da var kesinlikle. nasıl bir ortamda bulunursam bulunayım böyle. üstelik geçtiğimiz günlerde burnum çoook uzun zamandır ilk defa kanadı, ki daha önce sadece roaccutane tedavim esnasında kanamıştı, hassas bir burnum yok yani.
ikisi üst üste gelince merak edip sorayım dedim. var mıdır altında bir sebep? bir şeyin belirtisi mi yoksa sadece koku alma duyum mu ayvayı yedi?


 

nörolojik olabilir

plastikordek06

tıpçı değilim ama tecrübelerime dayanarak söyleyeyim bir sebeple burnunuz çok kurumuş. bulunduğunuz ortamı nemlendirmenin yolunu arayın. su buharı iyi gelebilir. ayrıca bol bol su için.

maxhoper

Bence de bu ortam kurulugundan olabilir ama bir de bende bu his alerji nedeniyle oluyor zaman zaman. Tam ya da uyku yapmamasi icin yarim antihistaminik alinca geciyor.

Domuz
1

mobil görünümden çık