Ben sinir hastası olmadan sağlam bir taktik verin hayrına...

Yayılmayı daha hızlı yapmaya çalış bu şekilde fazla mutasyon geçirmeden yayılır virüsün kâra geçersin. Soğuk ve sıcağa dirençli olsun mesela virüs ve çin yerine türkiye'yi seç bence; hem cahillik fazla hem de avrupa ile arabistanın ortasında, uçak seyahati bol, 3 tarafı deniz. Grönland, rusya'nın en kuzeylerine virüs bulaştığında yayılım çok az olur keza ekvator ülkeleri için de durum aynı. İklim direnci önemli bu yüzden mümkünse level 3 olsun.
Ayrıca cure için engelleyici mutasyonlar var onları yapmayı ihmal etme.
Edit: bir de emin olmamamla birlikte virüsü nerde başlatırsan oradaki iklime kolay uyum sağlar. En azından temel biyoloji bunu der. Bu yüzden mesela virüsü ekvatorda bi yerde ya da rusyada başlatıp ona göre sıcak ve soğuk iklim direncinin bir tanesinden yırtabilirsin.


Yayılmayı hızlandırdım. Sıcak ve soğuk direncine daha fazla önem verince cidden fark ediyor. Yine Çin'den başladım. Mutasyonları en başta gelen 2 tanesi dışında devolve etmedim. Hatta Darwinist genini de ekledim başlamadan. Mutasyonlar işimi kolaylaştırdı bile. Mutasyon devolve etmeye puan harcamadığımdan, sağlıklı insan kalmayınca ilaç direnci ve hatta aşama aşama Abilites kısmındaki 3 kademeli mutasyona harcayınca hızlı şekilde bitirdim. Mutasyonlar bütün ölümcül semptomları açtı zaten. Teşekkürler. :) Sıra mantarda.
