gormeyi cok istediginiz, size cok cekici gelen, degisik, ilginc, siradisi yerler var mi? nereler? haritada neredeler? neden ilginc geliyorlar size? gitmeyi dusunuyor musunuz?

tesekkurler.


 

avustralyada hobbitteki gibi evler var. onları görmeyi çok isterim. uslu bir şirin olursam neden olmasın bir gün belki bende görebilirim :)

organikdusler

fiji'deki poseidon hotel

rakicandir

hindistan, himalayalar, bhutan, tibet gibi yerler ilginç geliyor. antik bilgeliklerin çıkış noktası sayabileceğim bu değerli topraklarda şimdi cahil ve uygarlıktan bihaber insanlar yaşıyor.

keza çin'i de buna benzer sebeple görmek istiyorum. yüksek dağların, el değmemiş ve buralarda hiç görmediğimiz o farklı ağaçların olduğu yerleri görmek istiyorum. yoksa nüfusu milyonları bulan şehirlerini değil.

bir de yeni zelanda var gitmek istediğim. insanları çok kibar, refahı yüksek ve doğal güzellikleri harika. hakkında pek bilgi sahibi olmasam da yeni zelanda'yı yeni dünya gibi yorumluyorum.

ancak bunlardan önce türkiye'yi ege şeriden başlayıp güney'den doğuya oradan kuzey hattından da tekrar marmaraya gelecek şekilde her yerini gezmek, gittiğim yerlerde uzunca kalmak, turist olarak gezmekten ziyade bir süre yaşamak ve tabiri caizse ruhunu hissetmek istiyorum.

dahinnotha

media.holidaycheck.com
damimarka - skagen.
iki okyanus buluşuyor.

iz

bu yıl gitmek istediğim huashan dağındaki yürüyüş patikası var çin'de. uçurumlardan tırsarım o yüzden korkumun üstüne gidip o adrenalini yaşamayı seviyorum.

www.travelsofmike.com

kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci
1

mobil görünümden çık