midem bulanıyor hafiften. sauna da yarım litre su içtim saunadan sonra yavaş yavaş bir litre su içtim..

ne yapmamı tavsiye edersiniz?


 

terle birlikte bissürü minarel de kaybettiğinden tansiyonun düşmüştür.
yapıver bi tuzlu ayran. varsa içine maden suyu gibi mineralli bişey koy.

seksen9

maden suyu+tuz+limon karıştır iç.

kuzey li

ben de 4 dakikadan fazla kalamıyordum ama bu sefer gittiğim sauna çok sıcak değildi. en az on derece fark vardır diye tahmin ediyorum.

dört dakikadan fazla dayanamadağım saunada biraz fazla hareket edersem o kadar bile dayanamıyorum :)) yani sırrı çok az hareket etmek olabilir.

sen olmayan cocuk benim

maden suyu göm sadece yeter. tuzlu ayran içme.

grimer

bu gece bir arkadaşıma misafirim, soda yokmuş maalesef. tuzlu ayran içeçeğim.. çok teşekkürler herkese.

sen olmayan cocuk benim

direkt acile git. kalbin en önemlisi beynin zarar görmüş olabilir. önerilen süre 10-15 dakika arasındadır. ve sonraki her dakika artarak şiddeti artar. ben de haftada 3-4 gün saunaya girdiğim için 10 dakikayla 15 dakika farkını dahi iyi bilirim. sen 30 dakika diyorsun. bir daha da bu kadar süre kalma.

andy kaufman

@andy kaufman hocam normalde dört dakikadan fazla kalamıyordum, bugün gittiğim sauna diğerlerine nazaran daha az sıcaktı. dolayısıyla çok endişe etmeme gerek yoktur diye umut ediyorum.

sen olmayan cocuk benim

bazen saunadan çıkınca baş dönmesi ya da kötü hissetmek olabiliyor ama 5-10 dakika sonra geçiyor. ne kadar oldu bu durum bu da önemli. acile gidip 1-2 saatinizi verirsiniz daha büyük sorunların önüne geçersiniz.

andy kaufman

üstat, arkadaşa sordum yirmi dakikadan fazla durmadık dedi. tuzlu ayran da içtim şimdi baya iyi geldi.. çok teşekkür ederim tekrardan.
edit: 11 de çıktık saunadan bu arada, son yarım saattir kendimi kötü hissediyordum, şimdi baya iyiyim.

sen olmayan cocuk benim
1

mobil görünümden çık