Bu duyuru Trumanshow a teşekkürü bir borç bildiğim için açılmıştır.

Günler önce burada cildimdeki gözeneklerle ilgili bir duyuru açmıştım. Trumanshow da bu konuda yardımcı olmaya çalıştığı gibi, isterse elindeki kremi bana gönderebileceğini söyledi. Ben de memnuniyetle kabul ettim. Kargom elime az önce ulaştı, bir krem, başka bir krem, Çanakkale nin meşhur peynir tatlısı ile daha da şenlendim, güne mutluluk katan o küçük ayrıntılardan birini yaşıyorum şuan. Tüm bunları hiç karşılık beklemeden yapmış olması da insanları umutlandırıyor iyi insanların varlığına dair..

Bu hususta başta Trumanshow olmak üzere, tüm duyuru ailesine teşekkürü bir borç bilirim, seviyorum sizi be, valla bak!

Not: Mutluluğun resmi ektedir:)

 

Afiyet olsun. Çok güzel bir tatlı var ya o peynir tatlısı. Canım çekti ve etrafımda öyle yerken mutlu olunacak türden bişey yok. Sadece cips var onu yesem olur mu?

buhurumeryem

krem işe yararsa feedback bekliyoruz duyurucak

emirkulu2

höşmerimin fırınlanmış hali gibi oluyor peynir tatlısı. çok da güzel olur, olsa da yesek. canım çekti şimdi.

inheritance

Pek tatlıymış hepsi birlikte. Günümüz aydınlandı, teşekkürler trumanshow!

aychovsky

Kremlerin adi okunmuyor yahu.onceki duyuruna da baktim ama goremedim. Truman ya da balpolen sevabina bize de verin sunun sirrini. Cok ihtiyacim var. Bioderma pore refiner degil miymis dogru cevap:)

prisoner

@peynir tatlısını merak edenler, olsa da yesek diyenler; şuan kendisini mideye indiriyorum, valla anlatılmaz yaşanır, özendirmek gibi olmasın:)

@emirkulu, bu aksam kullanmaya başlıyorum, sonuçları sana anlatırım

@prisoner; ürün avonun siyah maskesi, ben de bilmiyorum, ilk defa kullanacağım, haberdar ederim gelişmelerden

balpolen

vay beee biz sivilce için duyuru açtığımızda kimse yardım etmiyordu,iyiymiş. demek ki duyuruda da 'adamına göre muamele varmış' öğrendik.

verbanadüşlerimi

@verbana düşlerimi, neden adamına göre muamele olsun, ya da benim adamlığım nerden geliyor da bana ona göre muamele yapılıyor, tamamen şans ya da kısmet, nasıl adlandırırsak, denk geldi, oldu:)

balpolen

@ balpolen senin arkadaşındır sana gönderir.Ben sorduğum zaman kimse bana cevap yazmıyordu ya da ilgi göstermiyordu ondan bahsediyorum.

verbanadüşlerimi

yav beşiktaş ta peynir tatlısı satan bi yer var canım çekince ordan idare ediyorum ama ve lakin hası gibi datlı olmuyordur muhtemelen.
afiyet olsun. güzel hareket!

gis

@verbana; aynen trumanın dediği gibi oldu, kendisiyle duyuruda daha önce mesajlaşmışlığımız bile yoktu:)

balpolen
1

mobil görünümden çık