İki tane implant yaptırmam gerekiyor. Hacettepe üniversitesine gittim ortalama tanesi için 1100 tl gibi bir rakam çıkardılar ancak, tedaviyi yapacak arkadaş çok genç ve tecrübesizdi. bu sebeple güvenemedim. Bana bu konu ile ilgili tavsiye veriniz lütfen :)




 

Acaba implant yaptırmasanız mı desem? Ben kaplama yerine yaptırmak istediğimde ahbabımız olan diş hekimi tavsiye etmedi. Benim aklıma düşmesine neden olan kuzenimdi, yaptırmıştı., atmış çene. Muhakkak iyi bir hekime yaptırmıştır fakat anladığım kadarıyla hekim falan fark etmiyor, bünyenin kabul etmeme ihtimali yüksek.

buhurumeryem

sizin kaplama olduğuna göre diş kökü duruyrdur muhtemelen. belki tanıdığınız dr o sebeple yaptırma demiştir ancak bende kök yok. yani tek alternatif iki kenarlarda kalan iki dişide kesip köprü yaptırmak. bir kaç kere muayene oldum implant önerdi doktorlar. ben de hekimin çok önemli olduğunu duydum. düşünün, vida çakılıyor çene kemiğinize, eksenli bir şekilde çakılmazsa veya hijyen sağlanamazsa büyük sıkıntılar doğabilir diyorlar. kimi bünyelerin malzemeyi kabul etmediği de söyleniyor ancak nadir görülen bir durummuş. benim tedavi olduğum dr çene yapın uygun dedi.

dont judge me mom

Evet, size yazdıktan sonra kök yoktur büyük ihtimalle de ondan implanttır dedim :) Bünyenin kbul etmemesi ihtimaliyle ilgili fikrim de evet kulaktan dolma diyebilirim, özür dilerim bunun için ayrıca.
Geçmiş olsun...

buhurumeryem

ne demek efenim rica ederim.

dont judge me mom
1

mobil görünümden çık