Ne düşünürsünüz? Bir arkadaşım Facebook'ta paylaşmış da. Çok saçma bir mesaj değil mi ya, komik desen değil, geyik desen o da değil. Sıradan olmamaya çalışırken çuvallamanın bir örneği bence.

Siz ne düşünürdünüz böyle bir pasta ile size "sürpriz" hazırlasalar?


 

pasta gelmiş. mesaj sikimde olmaz.

fukka

lisede ogrenci olsaydim gulerdim. o denli esprili

exlibris

kardeşim yapsa gülerim ama arkadaşlarımdan gelse çok bozulurum.

kuzey li

Al ye, der gibi olmus. Ergen arkadaşlara universite sinavinda başarılar diler, giderdim.

mandalina kokusu

kötü düşünmem adam düşünmüş pasta yaptırmış

basond

Bence de komik değil. Bu pasta bana gelse bozulur ama belli etmemeye çalışırdım. Çok acıklı olurdu.

buff

o pastayı popolarına sokardım

morta.c

komik olmuş bence çok samimi

bengi tonyukuk

ölye buna takacak bir insan değilim ama bence de komik değil. aynı dediğin gibi şuraya yazı yazmanın boku çıktı artık. millet marjinal olucam diye saçma sapan şeyler yazıyorlar.

secilmis uye

Notu böğürtlenli bir sosla falan yazmışlarsa yazıyı bıçakla kazır pastama sos yaparım, zira doğum günleri pasta yemek için bir bahaneden başka bir şey değil.

blues buzz

bence gayet sevimli bi pasta. ben abime yaptırdığım pastayı anlatayım alaturka tuvalet şeklindeydi, delik kısmında karamelden dışkı, kenarında da iki tane tuvalet terliği vardı, üzerinde de; ''sen nesin ki, pastan ne olsun caner bey...'' yazıyodu ve abim bu pastaya bayılmıştı, düşün artık.

100 monkeys

Ahahağağağağağ keşke yapsalar

Süper rövanş alırdım ıhıhıhııııııı

emirkulu2
1

mobil görünümden çık