yapılırsa kim yapar?




 

yapılmaz.

mobilemob

Yapılmaz. Hem yay sistemi hem de dış kaplaması bölünmeye ve tekrar dikilmeye uygun değil.

harzem

paravancı. karyolayı ortalar 2*2 m kesilmiş suntayla sınırı belirlersiniz.

namus ninjası

yapilmaz. beraber yatacaksiniz artik. havalar soguk zaten hem.

yirtik foto

Pamuk/yün yataksa olur. Sünger yataksa olur. Yaylı yataksa olmaz.
Pamuk/yün yataksa eskisinde daha ince iki yatak olur.
Sünger yataksa standart tek kişilikten dar bir yatak olur. Birini 90 cm kesip diğerinin yanına sünger kestirip yapabilirsiniz. Kılıfı geçirmeden önce iki parçanın sabit kalması için elyaf alıp sararsınız. Koltuk döşemecileri de öyle yapıyorlar. Elyaf iki süngerin ayrılmasına engel oluyor.

Yaylı yataksa yatağı ziyan edersiniz. Ancak;

Öğrenci evindeyiz, yeni yatak da alamıcaz şimdi gibi durum varsa, ikinci el eşya satanlarla bir konuşun önce. Yakınlarda varsa tabii. Uzaksa nakliye sıkıntı olur. Yakında bulursanız iki kişilik verelim iki tek kişilik alalım istiyoruz deyin. Belki bir kolaylık yaparlar.

Olmadı, bölün gitsin. Kestiğiniz yere destek koyarsınız. koltuk döşemecilerinde kalın gri süngerler olur, onlardan kestirirsiniz. derby yapıştırıcıyla sünger güzel yapışıyor. yapıştırın alt ve üstten. birkaç yıl bile gider.

hayat aklini konusacak bir filozof uret
1

mobil görünümden çık