[q]
(7) 

steam nedir?

secilmis uye #887639
bu oyunlar için olanı diyorum. fm steam'de var mı? steam'den takas bilmem ne falan hiçbir şey anlamadım sözlükten de.

en son 15 yıl önce GTA 2 oynamıştım. Tepeden gösteriyordu adamı.


 

fm steam'de var hem de daha çok ucuza satıldı kış indiriminde. böyle ara sıra indirim yapan bir oyun platformu baya da sağlam indirimler oluyor.

takas olaylarını boşver komple ama şunu bil alıp kütüphanene eklediğin oyunu yani oynadığın oyunu değiştirme şansın yok başkasına verme şansın yok ya da iade etme şansın yok. daha fazla sorun için buradayım. donut canavari gelmeden göndereyim yoksa benden önce gelip her türlü bilgiyi verecek yine daha ben yazarken.

proletarier aller lander vereinigt euch

steam oyun marketidir. d&r gibi yerlerden oyun alıp kurmak yerine buradan oyunu satın alır, download ederek kurarsın. hatta bu işlemleri kendi otomatik olarak yapar. fm oyunu da steam'de var ve fiyatları sabit olsa da zaman zaman indirimler yakalayarak ucuza satın alabilirsin.

kara olmayan inci

alışveriş sitesi mi yani? program mı?

secilmis uye

alışveriş sitesi gibi ama kendine özel programı var. programı indirmen tavsiye edilir.

proletarier aller lander vereinigt euch

sitesi store.steampowered.com mı? yoksa nedir? bir de türkçe miydi ya? şimdi orjinal di mi buradakiler?

secilmis uye

oyun satan bi internet sitesi olarak düşün. 150 liraya alabileceğin orjinal oyunu 24 liraya satabiliyor.
genelde hep bi kampanyası oluyor 6 liraya kadar oyun alabiliyorsun

try again fail again fail better

evet sitesi o. türk sitesi değil tabii ki ama türkçe desteği var sadece. yukarda steam indirin var oradan da programı indirebilirsin. evet orijinal, birkaç sakat şey yapmadığın sürece aldığın oyun hesabına eklenir ve istediğin bilgisayara istediğin kadar indirip oynayabilirsin. bir nevi facebook'taki oyunları hesabına giriş yapıp her pc'den aynı şekilde oynamaya devam etmek gibi.

proletarier aller lander vereinigt euch
1

mobil görünümden çık