bu hesabımı da o onaylamıştı ama o zamanlar normal yazardı başka sıfatı var mıydı hatırlamıyorum ama geçenlerde yedek olarak açtığım hesabımı da o onayladı ama adam çaylak. nası oluyor, neden böyle?




 

tamamen uyduruyorum ama oradaki alıngan'dan kasıt yazar değil sanırım, bu kondüktörlerin maskesi gibi bir şey biz bizi kim yazar yaptı çaylak yaptı bilmeyelim diye falan olabilir böyle bir mantık kurdum ama bilen aydınlatır zaten

sen de git sen de unut

Bir nevi dokunulmazlık maskesi

amator filozof

kondüktör adı konmadan önce düşünülen isim alıngandı. bazı yerlerde öyle geçiyor hala. bir kondüktör onaylamış sizi demek o. ayrıca biri alingan diye nick seçmiş demek ki, o konuyla alakasız.

bruges

onaylayan kişinin ismi olan alingan'a tıkladığımda o çaylak profiline gitmem tesadüf mü yani sadece?

proletarier aller lander vereinigt euch

Hmm. Almak fiilinden alıngan. Guzel.

ground

Bende de o gözüküyor, belki de alımlar için olan paravan bi hesap.

doxanikee

yani evet. orada alıngan yerine kondüktör yazsa ve kondüktör diye bir kullanıcı olsa onun profiline giderdi.

bruges
1

mobil görünümden çık