Merhaba arkadaşlar,

Duyuru'nun yardım/hakkında kısmında zaten neler yapılacağına dair uyarılar var ancak, bana kalırsa bunun kalıcı bir sticky olarak en başta durması gerekiyor.

Örneğin, her gün "bu fotoğrafı nereden bulabilirim" diyenlere, sağ tıklayıp google images'da arandığında bulunabileceğini söylemek duyurunun işleyişi açısından gereksiz bir mesaiye sebep oluyor. Ha kişi googleimages'da bulamamıştır o zaman ayrı. Ama %90 ihtimalle fotoğrafa sağ tıklayıp google'da ara dememiştir. bunu birileri bilmek zorunda tabii ki değil. Ancak bir noktada duyuru kullanıcılarının da bilinçlenerek soru sorması gerektiğini düşünüyorum.

O yüzden gerek fotoğraf özelinde olsun, ya da örneğin "arkadaşlar akp'ye oy verenler neden böyle?" tarzı klasik tartışma başlatıcı içeriklere dair, genelde birçok sitede de bulunduğu gibi en üstte bir sticky bulunması ve kullanıcıları bu şekilde bilinçlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Biliyorum bu da (git: 3773)'le örtüşüyor aslında ama kullanıcıların da fikrini merak ediyorum. ya da böyle bir şey olması sizce daha iyi olur mu örneğin?

Sizin fikriniz nedir?

 

sticky şart, ihtiyaç. sürekli yanıtlanan ve dahi hala sorulan sorulara duyuru linkleri verilerek yönlendirme yapılabilir.

namus ninjası
1

mobil görünümden çık