
Ben sağlam galatasaraylıyım yada galatasaraylıydımmı demeliyim bilmiyorum o dediğin açıklamayı okumadım ancak bir takım ve taraftar grubu bu kadar yalaka bu kadar pislik olamaz başlarım böyle takıma bugune kadar onlarca futbol ve basketbol maçına gittim ama artık yok artık yeter ymrumda değil küme düşsün


Biz saray çocuğuyuz. Uzak duramıyoruz saraylardan.


Alayına kafam girsin.


Gs'liyim. Ben şike olayından beri türkiye'de futbol falan takip etmiyorum, tavsiye ederim. Galatasaray'ı da Avrupa maçlarında izleyip destekliyordum, Albayrak yönetime geri girince onu da bıraktım. O adam gidene kadar taraftarlığımı askıya almış durumdaydım zaten, bu da haklı olduğumu gösteren bir başka hareket.


Abi devir saraylıların devri bizimkiler de borç batağında naapsınlar. Gerçi az taşaklı olup hiç gitmeselerdi albayrak da o mal açıklamaları yapmasaydı keşke ama geçmiş olsun.


ne bekliyorsunuz abi böyle boş şeyler sorarak? takımı mı bırakalım? illa biz kendimiz bi yuhalayalım takımı?
galatasaraylıyım kardeşim ben. bugün aa gelir yarın tkp'li birisi gelir. hiç biri de umrumda değil.


artık gs, fb, bjk olayı değil bu türkiye'deki. omurgalı olarak kim kaldı ki gs kalsın. çarşı darbeden yargılanıyor bjk yönetimi taraftar grubuna sahip çıkmıyor. aziz yıldırım şike davasında asıl hedef erdoğan'dı diyor, padişaha göz kırpıyor. albayrak'ın tek farkı yalakalığını daha aleni yapması. ayrıca bir tane yönetici bozuntusu yüzünden takımı bırakacak değiliz elbette. insan sadece ülkenin haline üzülüyor.
