yüksek lisans final dönemi sebebiyle bütün hafta sonunu evde ders çalışarak geçirmek zorunda kalmış bendenize, motivasyon sağlayacak ve gecenin 1-2 saatini en azından keyifli geçirtebilecek film öneriniz var mı?




 

Ölü ozanlar denreği seyretmediysen.
else Good will hunting

Cursed Chico

simdi the interview'a basliyoruz biz de. bu kadar gundemde olunca merak ettik. iki saat sonra izlenir ya da izlenmez diye bi yorum daha yazariz.

halanne

ölü ozanlar derneği ve good will hunting izlendi:)

interview yorumlarınızı bekliyorum o halde @halanne

gmzo

Karisik aile komedi

photo85

ilk 38 dk sonunda yorum: dunyanin en sacma, en gereksiz, en anlamsiz. en zaman kaybi filmi. o kadar kotu ki, normalde basladigim hic bir filmi yarida birakmayan ben bile dayanamadim kapattim yani.

bence filmin yapimcilari da kotu oldugunu anlayip sirf millet meraklanip izlensin baska turlu kimse izlemez diye boyle bir reklam ampanyasina giristiler.

eger dram severim diyorsaniz, the judge guzel bir film.

simdi de the gone girl'e basliyoruz.

halanne

gone girl'u begendik. cok cok super bir film degil tabi ama, son zamanlarda izledklerimiz arasinda en iyisi. 7,5/10 diyelim.

biraz agir baslyor, belki biraz gereksiz uzun, bazi mantik hatalari var, sonu da olmus mu olmamis mi karar veremedik. ama izlemeye deger. bir de surekli ters kose yapacak beklentisiyle algilar acik izleniyor, onun yerine akisina birakip sasirmak lazim.

halanne

the judge

burchak
1

mobil görünümden çık