[q]
(4) 

bavul falani

allanpoe #878727
merhabalar,

her 2 ayda bir yurtdışına çıkıyorum ve her seferinde bavulum kayboluyor. bi kaç gün peşine düştükten sonra içi kontrol edilmiş bir şekilde buluyorum. iç hat / dış hat hiç farketmiyor. içerisinde kıyafetten başka herhangi birşey bile olmuyor. (ilaç, içki, sigara filan) gidişte - dönüşte birşey getirip götürmüyorum yani. artık acaba bavulda mı bir sorun var diye düşünmeye başladım. bu kadar şansızlık ve tesadüf de olamaz diye düşünüyorum. nası yapsak ya. ben içini filan kontrol edicem artık. başına böyle birşey gelen oldu mu, önerebileceğiniz birşey var mı?


 

bavulun iki yanında metal plaka falan mı var? x-ray'de tuhaf bir görüntü veriyorsa veya hiç vermiyorsa her seferinde kıllanıyor olabilirler. polis takibini gerektirecek, politik olarak aktif falan bir hayatın varsa bavuldan bağımsız da olabilir, tecrübeyle sabit :)

rygard

cuk. tamamen plastik. hiç politik hayatım filan da yok :)

allanpoe

Normal bir insanın hayatında bir kez ancak yaşayacağı bir olayı sürekli yaşıyor olmanı sık seyahat etmekle açıklayamazsın bence. Ya bavulda, ya sende ya da gittiğin yerlerde bir sıkıntı var. Başka bir bavul kullanma şansın yok mu?

zombi

@zombi : evet başka bavul kullandığımda da başıma geldi ne yazık ki

allanpoe
1

mobil görünümden çık